10-11 éves korban már tényleg kéne nőnie a mellnek? :S
Figyelt kérdés
És lécci írjátok meg, hogy nektek hány évesen kezdett nőni a melletek!!2009. jún. 3. 17:17
1/16 anonim válasza:
nem kéne... Van akinek nő már ekkor, van akinek nem...az átlag az 12-13 év...
Az enyém kb13 évesen kezdett nőni és 13 és 14 éves korom között félúton volt az első havim...
2/16 anonim válasza:
Jesszus, nem! Még alig 10-11 éve, hogy kibújtál anyukádból, te máris playboy melleket akarsz? 14-18 éves korig nőhet onnantól már csak vertikálisan lefelé.
3/16 anonim válasza:
Szerintem pontosan senki nem emlékszik rá. Én talán 12-13 éves lehettem mikor elkezdett nőni. Most vagyok 20, nincsenek nagy melleim, de kicsinek sem nevezném, átlagosnak mondható. Én teljesen meg vagyok vele elégedve...
Ne aggódj emiatt, nem a mellmérettől leszel valaki!!!
4/16 anonim válasza:
Nem! A mai világban már a gyerekek is azt szeretnék, ha nagy mellük lenne! Szerintem még érezd magad gyereknek, elég ha utána foglalkozol a melleddel. Nekem 13 éves koromban kezdett el nőlni, átlagos lett, és ez nekem tetszik. A legtöbb lánynak ekkor szokott. 12-13 éves korban.
5/16 anonim válasza:
nekem 11 évesen már elkezdett nőni
most vagyok 12:D
6/16 anonim válasza:
én 19 éves vagyok és nullzéró melleim vannak... nem baj, legalább nem ugrálnak a nyakamba futáskor xD
7/16 anonim válasza:
Nem kell nőnie, ha akar nő, ha nem akar nem nő. Ne aggódj ilyeneken. Ha már 14 évesen is teljesen lapos leszel, akkor talán érdemes lenne egy nőgyógyászt meglátogatni, de addig ráér az a mell. Én 13 éves is elmúltam, mire elkezdett nőni, és hát szép nagyok lettek :). Úgyhogy nyugi, nem vagy még elkésve.
8/16 anonim válasza:
nekem egy fél éve keztek el fejlődni kb. ne aggódj ráérszmég emiatt aggódni
9/16 anonim válasza:
Nekem van olyan osztálytársam, akinek tavaly jött meg (16 évesen)és akk kezdtek el nőni a mellei...
10/16 anonim válasza:
Következő kérdésed az lesz, hogy gáz, hogy még szűz vagy 11 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!