10-11 éves korban már tényleg kéne nőnie a mellnek? :S
Figyelt kérdés
És lécci írjátok meg, hogy nektek hány évesen kezdett nőni a melletek!!2009. jún. 3. 17:17
11/16 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen érett vagy.én 10 éves voltam amikor megfigyeltem hogy nő a mellem.és most 11 vagyok.nagyon sokat nőtt.
12/16 anonim válasza:
A korán érő lányoknál nem ritka, hogy már 9-10 évesen elkezd "dudorodni" a cicijük, nekik általában a menstruációjuk is hamarabb jelentkezik, úgy 11-12 évesen. De ez nem jelenti azt, hogy akinél nem így történik, az beteg lenne! Légy türelmes, nem fogsz semmiről lemaradni.
Nekem 10 körül kezdett növögetni, aztán nagyon hamar leállt és A kosaras (azaz kosár nélküli) melltartóim voltak, ha a hátamra feküdtem, nem látszott a mellem, amíg meg nem született a kisfiam. Azóta B kosaras lettem.
14/16 anonim válasza:
nekem 11 évesen kezdtek nőni a melleim.most 12,5 a kor
15/16 anonim válasza:
nekem 10 és félévesen kezdett nőni, először lassan, de tavaly nyáron felgyorsult, most 75/C-nél tartok.
14/L
16/16 anonim válasza:
nekem 10 évesen kezdett el nőni de már most elmúltam 11 éves és még mindig ugyanakkora... :-\ de nem baj mert legalább még érezhetem magam IGAZÁN gyeeknek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!