Miért van ez? Eltúlzom a problémát ugye?
Figyelt kérdés
Kb. 10 napja múlt el a menzeszem, de most vagy 3-4 napja úgy viselkedek, mint mielőtt megjönne. Hiszti, kripta hangulat, idegesít minden..eszembe jut az exem és bőgni van kedvem aztán fél óra és normális vagyok..ráadásul fájdogál a hasam alja, derekam is. Hozzá tartozik az is, hogy mostanába elég stresszes az életem, munka miatt kell aggódni és a magánéletem sincs rendben. :(2013. aug. 20. 19:48
1/1 anonim válasza:
Ez idegi alapon van nálad. Amint kicsit rendbe szeded magad el fog múlni, nálam ugyanez volt. Próbálj meg kikapcsolni, és szórakozni, vagy lekötni magad egy filmmel, vagy sorozattal esténként, és nézd, meg hogy akkor fáj e, amikor éppen nem gondolsz rá :) nem fog fájni :) csak ne stresszelj sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!