Menstruálok és citromos italokat ittam. Okoz ez valamilyen problémát?
Figyelt kérdés
Minden első napon szokott mint most de most talán még jobban..2013. júl. 7. 11:42
1/12 anonim válasza:
Semmit nem befolyásol nyugodtan ihatod.
A menstruációt a hormonok szabályozzák.
2/12 anonim válasza:
Mi köze a citromnak a menstruációhoz?
3/12 anonim válasza:
Igen okoz. Meghü....sz töle. Lásd a kérdésed.
4/12 A kérdező kommentje:
kiváncsi lennék melyikőtök volt pasi..
2013. júl. 7. 11:59
5/12 anonim válasza:
Én is ismerem ezt a hiedelmet, de nekem sosem vált be..feszt nyakaltam a citromlét, akár magában is, mégis megjött. még hamarabb is, nem hogy később.
6/12 anonim válasza:
Mi köze a citromnak a menstruációhoz?
Ez valami urban legend?
N
7/12 anonim válasza:
Van ennek farmakológiai alapja is, a citrusfélék a májban lassíthatják azoknak az enzimeknek a működését, amik a hormonok, és bizonyos gyógyszerek lebontását végzik. Ezért ha megnő a női hormonok mennyisége, eltolhatja a menstruációt. Én még nem próbáltam, valaki azt mondja, hogy bevált neki, valakinek nem, szerintem ezt egyénje válogatja.
8/12 anonim válasza:
Második vagyok, nő, és tudom, hogy eltolja, de te nem ezt kérdezted. Különben megosztanád velünk, hogy ezt a mondatot:
"Minden első napon szokott mint most de most talán még jobban.."
hogyan is kell értelmezni?...
Problémát meg miért is okozna???
9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi mármint h az első napon mindig fáj de most még jobban sőt a fájdalom elhuzodott a második napra is..
2013. júl. 7. 21:36
10/12 anonim válasza:
Értem. Ha így is van, biztos, hogy nem a citromtól, nem vagy esetleg felfázva? Az nagyon be tud zavarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!