Inkontinencia problémát hogyan kezelitek?
Normál átlagos helyzetben nincs gond, csak gyakrabban kell látogatnom a mosdót, mint tettem azt lánykoromban.
Viszont ha beteg vagyok, tüsszögök és köhögök, akkor nagy mértékű a vzeletvesztés.
Aki ugyanezzel küzd, az hogyan viseli? És mivel védekezik? Felnőtt pelus? Én erre még nem tudtam rávenni magam, inkább odakészítek két-három tucat törölközőt magam alá-köré és azokat cserélgetem. De persze ezekkel nem lehet kimozdulni otthonról.
Évet is írjatok és várom a tanácsokat, tapasztalatokat. Van kiút?
Intim tornát ne ajánljátok, azt már elvégeztem, könyvem is van...valamennyit segített is, de nem sokat...
Értem köszönöm. Orvoshoz még nem gondoltam elmenni, mégis milyen megoldásokat ajánlana? Műtétre nem hiszem, hogy vállalkoznék.
A betét, pelus ideje lassan tényleg eljön...
"...A citrusfélék, az azokból készült italok, és a paradicsom, a kávé és a tea mind irritálják a hólyagot, ezért a legjobb, ha csökkenti azok bevitelét, ha csökkenteni szeretné az inkontinencia tüneteit."
De jó. Betegen öntöm magamba a citromos teát. Mi mással helyettesítsem, ha sem citromot, sem teát nem ihatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!