Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Inkontinencia problémát...

Inkontinencia problémát hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés

Normál átlagos helyzetben nincs gond, csak gyakrabban kell látogatnom a mosdót, mint tettem azt lánykoromban.

Viszont ha beteg vagyok, tüsszögök és köhögök, akkor nagy mértékű a vzeletvesztés.

Aki ugyanezzel küzd, az hogyan viseli? És mivel védekezik? Felnőtt pelus? Én erre még nem tudtam rávenni magam, inkább odakészítek két-három tucat törölközőt magam alá-köré és azokat cserélgetem. De persze ezekkel nem lehet kimozdulni otthonról.

Évet is írjatok és várom a tanácsokat, tapasztalatokat. Van kiút?

Intim tornát ne ajánljátok, azt már elvégeztem, könyvem is van...valamennyit segített is, de nem sokat...

2013. jún. 2. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az az igazság,h inkontinencia esetén teljesen mindegy mit iszol.A megfelelő mennyiségű napi folyadékot meg kell inni,arra figyelj oda,h gyakran menj WC-re,ne feszüljön sokáig a hólyagod. Betétre(a pelenkát még felejtsd el) lesz szükséged és azért lenne érdemes orvoshoz menned,mert szakorvosi javaslatra jóval olcsóbban lehet kapni a betéteket.
2013. jún. 2. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:

A Kriston-féle intimtorna tanfolyamot esetleg megltogathatnád. Nem mindegy, hogy könyvből, videóról csinálod, vagy elmagyarázzák rendesen. Ha az okot szeretnéd megszüntetni, bizony erősíteni kellene az izmokat.

Amúgy lehet, hogy stressz-inkontinenciában szenvedsz, azt sokszor gyógyszerrel is lehet kezelni. Érdemes elmenni szakorvoshoz. Sokkal "kényelmesebb", mint a felnőtt pelus, meg a törölközők. Nem kell magad 4 fal közé zárni.

2013. jún. 3. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!