Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban hagytam abba a fogamzásgátló szedését (5 év után), az utolsó megvonásos vérzés kezdetétől számítva ma a 33. napon vagyok. Folyton olyan érzésem van, hogy na most tuti megjött, még a folyást is érzem, aztán semmi. Kb. 1 hete volt tojásfehérje jellegű folyásom 2 napig, ill. ma. A mellbimbóim érzékenyebbek, valamint kicsit fáj a derekam és a hasam is. Ez lehet hogy annak a jele, hogy hamarosan megjön? Tudom, hogy ilyenkor sok idő is eltelhet, mire a ciklus helyreáll. Nálatok ez hogy volt?
2009. okt. 28. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
10 év bogyó után totál felborultak a hormonjaim. 2 éve nem eset teherbe de már nem is érdekel a dolog!!! Csalódtam a saját szervezetemben. Túl vagyunk kb 1000- féle vizsgálaton. Most jutottam el arra a szintre hogy ha kell beletörődök: nem lesz gyerekünk:((
2009. okt. 28. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom nagyon :(

Lassan mi is szeretnénk babát, remélem mi nem járunk így.

2009. okt. 28. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

én is 5 évig szedtem folyamatosan.

nálam nem volt semmi gond. a ciklusaim 25-26 naposak voltak előtte, és szépen visszaállt, abszolút fokozatosan. az első ciklusom még ugyanúgy 28 napos volt, de már egy picit több vérzéssel, a második már teljesen normális mennyiségű, és 27 napos, majd 26.

Gracialt szedtem amúgy. Te milyet? :)

2009. okt. 28. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

1. válaszoló

sajnálom én is! :(

de biztos vagy benne, hogy a tabletta miatt? doki mondta vagy Te érzed úgy?

2009. okt. 28. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én Lindynette 20-at szedtem szintén folyamatosan.

2009. okt. 28. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok: Én érzem úgy:(((

Annyira padlón vagyok hogy nincs erőm tovább hőmérőzni, teázni, hormongyógyszert szedni, hetente akár többször is orvoshoz rohangálni, a férjemet vizsgálatra rábeszélni............ELÉG VOLT!!!!

2009. okt. 28. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaaaa! Hogy a férjed még nem volt vizsgálaton? Lehet hogy fél hogy hátha ő a hibás!

Még szerintem korán feladni! Van 3 barátom akik 3 petéjű 3-as ikrek, mesterséges megtermékenyités eredménye, belőlük ketten junior országos fekvenyomó bajnokok!

2009. okt. 29. 03:12
 8/8 anonim ***** válasza:
De volt vizsgálaton és minden oké de ezeket egy idő után ismételni kell!
2009. okt. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!