Elso nap is lehet mar tampont hasznslni mikor megvsn? Vagy akkor meg nem erdemes?
Figyelt kérdés
mert ugye elso nap nincs meg meg annyira.2013. aug. 18. 13:52
1/4 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomból beszélek.Elejétől a végéig tampont használtam.Nekem az volt a kényelmes.Kivéve az éjszakákat mert akkor betétet.
2/4 anonim válasza:
Nekem pont az első 1-2 nap a legdurvább..aztán 3-4-5 és totál vége. Sztem minit bátran használhatsz első nap is, ha neked nem olyan erős.
3/4 anonim válasza:
Az elejétől tampon. Ráadásul én nem bírom a betétet, szó szerint beleizzadok. Rengeteg fajtát próbáltam már, de mindig csupa "víz" vagyok tőle.
Irigyellek, hogy éjszaka tudsz betétet használni. Még lánykoromba használtam, és egyetlen éjszaka nem volt, amikor ne lett volna baleset. Elképzelni sem tudom, hogy tudtok vele aludni.
4/4 A kérdező kommentje:
es h kell felhejezni?h szoktatok?most fogok elsonek tampont hasznalni.
2013. aug. 18. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!