Honnan tudom, hogy mikor kell cserélni a tampont?
Figyelt kérdés
Betétet hasznàlok màr èvek óta, de holnap kènytelen leszek tampont hasznàlni( O.B. mini ). Honnan tudod h mikor van itt az ideje a cserének?2013. aug. 16. 21:01
1/2 anonim válasza:
Én onnan, hogy tudom az első 2 napban nagyon erősen megvan, és ilyenkor teszek be biztonságnak betétet is, és fél óránként ellenőrzöm. 3 nap meg óránként nézem, és ha intim betét (itt már nem tisztasági hanem a vékony intimbetétet használom) ha nem lesz foltos akkor még jó a tampon.. De van amikor simán megérzem hogy cserélni kell, mert olyan érzés mintha ki akarna csúszni..
2/2 A kérdező kommentje:
Csak az a baj , hogy nem tudok betétet betenni, mert olyan ruha lesz rajtam , amin átlátszana.
2013. aug. 16. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!