S O S! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az elöbb kimentem wc-re és észrevettem hogy véres a wc papír. a székletem nem volt az,meg a bugyi sem. megjött? anyunak hogy mondhatnám el? rakjak estére betétet?2013. aug. 17. 00:45
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen tegyél betétet.Szólj anyudnak nyugodtan.
2/11 A kérdező kommentje:
Most épp nincs nálam(ugyanis még nem jött meg,ha most megjött akkor ez az első)..bőrönben van anyuék szobájában,de nem akarom őket zavarni ilyenkor. wc papírt raktam be addig az nem baj?
2013. aug. 17. 01:20
3/11 anonim válasza:
Az is jó,de ha erősödik a vérzés az kellemetlen és kényelmetlen.Tudom,hogy nem akarod őket ilyenkor zavarni de nem hiszem,hogy ilyen helyzetben ne értenének meg:)
4/11 anonim válasza:
Neked megjött ; ) Kérj anyudtól betétet!
5/11 anonim válasza:
Megjött a menszeszed.Javaslom inkább a tampon használatát mert az nem korlátoz meg semmiben se.Pl.ha valamit sportolsz:lovagolsz,focizol,meg ha elkezdődik az iskola és tesin leszel,vagy ha csak otthon mész futni vagy ugrálsz,akkor nagyobb biztonságba leszel.Nem érzel semmit se.Nem is lehet érezni hogy benned van.Felhelyezése egyszerű.De anyud majd megmondja.Betéttel még aludni se tudsz rendesen,sőt ha azt használsz akkor olyan érzés mint ha bepisiltél volna.Ne félj,ez mutatja meg hogy egészséges vagy:) Sok sikert a továbbiakban.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,megmondtam reggel anyunak is :)
2013. aug. 17. 11:25
7/11 anonim válasza:
Üdvözlünk a "nagylányok" között!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) egyépént nekem a legjobb barátnőm azt mondta,hogy majd csak késöbb áll be rendesen,szóval akkor az nem baj még,hogy most tettem betétet,de még semmi vér nincs,csak mikor elmegyek wc-re?
2013. aug. 17. 17:44
9/11 A kérdező kommentje:
És még annyi,hogy a fürdésnél,tudom kádban nem lehet,de zuhanyozásnál ugyanúgy rendesen meg kell mosni,vagy ilyenkor csak vízzel?
2013. aug. 18. 19:10
10/11 anonim válasza:
Személyenként eltérő, hogy mikor áll be a normális ciklus.Az egyik alapszabály, hogy ne használj a hüvelyben szappanos készítményeket, mert ezek megzavarják a hüvely természetes védekező rendszerét.A külső nemi szervek területén lehet használni,de ne próbáld a hüvelybe juttatni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!