Még van aki így gondolkodik?
Nézd én 22 éves vagyok,és 75 B-s vagyok,előtte a fogamzásgátló miatt megnőtt 85 B-re is.
Mostanra fogytam is egy kicsit,meg abba hagytam a fogamzásgátló szedését,de nekem megfelel úgy ahogy vagy.
A szilikon mell látszatra szép,de a természetes mell az sokkal szebb...
Mellesleg én semmi pénzért (még ha lenne is rá,de nincs) nem csináltatnám meg őket...valahogy irreális lenne a testemen...
Első válaszoló vagyok.
A nők nagy része amúgy is a "nagy a seggem" , "kicsi a mellem" és társai csoportba tartozik,de kevés olyan nő van,vagy inkább nincs,aki teljesen elégedett lenne magával.
Még fiatalabb korban annyira nem is jön ez elő,inkább idősebb korban.
OK! Nem bántani akarlak! De 14 évesen felesleges a melltartó,ha csak nem átlátszó a ruhád.
És ha a magasságod miatt aggódsz,akkor valószínűleg nem vagy magas,ami azt jelenti,h furcsán is néznél ki óriási mellekkel. De szerintem senki nem elégedett magával. Ki a mellei,ki a magassága,ki a súlya miatt,ki a haja,ki a stb. miatt aggódik. Ilyenek vagyunk :)
Bedőlünk a retusált,photoshop-os nőknek.
Szerintem álságos a kérdés.
Aki ennyire meg van elégedve a kis mellével, az nem erre kérdez rá, hanem amivel nincs megelégedve: pl. a magasságára.
14 évesen inkább a helyesírásoddal foglalkozzál mint a mellméreteddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!