Hány éves kortól ajánlott a tampon használata?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 20:54
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy annak a legmegfelelőbb a tampon aki már nem szűz.
2/3 anonim válasza:
nincs lyan hogy ajánlott kkor. Az tény hogy sok lány nem tudja feltenni amig szűz én is igy votlam. Most igy felnött fejjel sem hazsnálok tampont csak ha épp standolós program van én nem szeretem tehát olyan nincs hogy ajánlott, ez csak egy lehetőség, próbáld ki ha kényelmes és jobbnak érzed ahszbnáld azt ha nem akkor ne.
3/3 anonim válasza:
én 13 éves korom óta tampont használok, szerintem sokkal tisztábbnak érzed magad tamponnal. de végülis nincs korhoz kötve. Szűzen vagy nem szűzen is tudod használni. kezdés kép mindenképp ob mini-t ajánlok.Szerintem amint elösször megjött már használhatsz is tampont. De ha ki próbálod rá fogsz jönni, hogy neked melyik kényelmesebb.
Vannak olyan lányok akik csak a szüzesség elvesztése után tudják csak a tampont használni. Nekem már az elejétől könnyen ment. a dobozban mindíg van útmutató. olvasd el mielött belekezdesz. sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!