Éjszakára miért nem ajánlott a tampon?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 22:12
1/12 anonim válasza:
mert nem egészséges ha egész éjszaka benned van a véres tampon...
2/12 anonim válasza:
Én nagy tamponos vagyok, de éjjelre bármennyire is utálom csak betét. Az elején olyan érzésem volt mintha pelenkába aludtam volna de meglehet szokni és már kényelmes és éjjelre jobb.
3/12 Liz* válasza:
Azért, mert a tampont az előírások szerint kell cserélni v ahogy te szoktad pl.2-3 óránként, és te 7-8 órát alszol... felgyülemlenek benne a baktériumok. :S
4/12 A kérdező kommentje:
és 3 éjszaka se egészséges?
csak mert megyek gólyatáborba és nagyon erős a vérzésem és ha betétet rakok be,reggelre mindig egy kisebb vértó van a betéten és az egész nemiveszervem meg a fenekem is véres és nem akarok reggel tusolni mert ígyis koránkelés lesz meg kevés alvás.
2010. aug. 23. 22:17
5/12 anonim válasza:
hátha akkor azt javaslom, állítsd be telód és kelj fel 3óránként cserélni, vagy ha keveset alszotok 1x legalább.
6/12 anonim válasza:
Alkoholt ne igyál mert tágítja az ereket és vérzékenyebb leszel. srác vagyok így nem tudom mi lenne neked az arany közép út.
7/12 anonim válasza:
Nyugodtan használj tampontazokon a napokon. Azért ez nem Szentírás, hogy nem lehet éjjelre tampont használni.Nem a legegészségesebb, de néha, ha a szintuáció úgy kívánja lehet. Ilyen esetekben -ha másnál alszom, valami rendezvény van, nem lehet elég higénikusan betétet cserélni- én is mindig tampont használok éjjel.
8/12 Liz* válasza:
Gólyatábor esetén tényleg jobb lenne, és akkor én is azt javaslom, hogy 3 max. 4óránként kelj fel cserélni! (tampon+e.ü betét így nem lehet baj!) :)
9/12 anonim válasza:
nem vmi 5-6 órát lehet benn max a tampon?
10/12 anonim válasza:
De igen, ha elolvasnátok a használati utasítást csak egyszer is, látnátok, hogy 5-6 óránként ajánlott cserélni a tampont. Ha 3 óránként kell, azt jelenti, hogy nem jó méretet használtok. (Persze ártani nem árt, de a 6 óra is tökéletes.)
Kérdező, nyugodtan használj éjszakára is, semmi bajod nem lesz. Ha éjszaka felébredsz, kicseréled, ha nem, akkor akár 7 órát is maradhat. De táborban úgysem alszol 7 órát folyamatosan, szerintem még ötöt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!