14 éves korban ajánlott a tampon?
szia
én is 14 éves vagyok ...és azt használok
nekem bejött..sokkal jobban érzem magamat ha tampon van mint betét..azt nem szerettem :(
Igen, lehet.
Énis 14 vagyok eleinte betétet használtam, de mostmár tampont használok. Hidd el sokkal kenyelmesebben érzem magam. És miniszoknyát is vehetsz fel. Mindenesetre egy próbát megér.
Én is 14/L vagyok,és már tampont használok/fogok használni(1x már használtam,csak aztán a nyáron mikor megvolt mindig úgy jött meg,hogy mentünk ide-oda és akkor nem kísérleteztem vele,mert kitudja mikor jutok el wc-re,nehogy baj legyen).Na,hát az az egy alkalom valami fantasztikus volt,össze sem lehet hasonlítani a betéttel.Komolyan ég és föld,sokkal jobb.Eddig a betéttel mindig csak bizonyos nadrágokat hordtam,amit tudtam,hogy azon biztos nem látszik át,ha ünneplőbe kellett menni akkor meg vittem nacit és amint lehetett átvettem.A tamponnal ilyen gondok sincsenek!:D Meg azt az érzést sem szeretem amikor érzem,hogy folyik ki a vér a belőlem :S
A tampon jobb,legalábbis szerintem,nyugodtan használd!
14/L
Hello.
Én ma próbáltam ki először. Nem nagyon számítottam rá, hogy sikerülni fog, de azért megpróbáltam. o.b. Mini Pro Comfort-tal próbálkozz, kicsi, és könnyű felhelyezni. nekem elsőre sikerült. Szerintem nem kényelmetlen, nem is érzed hogy megvan. 3-6 óránként kell cserélni, attól függ milyen erős. Néha én is éreztem hogy szúr, de egy idő után elmúlik, vagy nem is tudom. Max elmégy wc-re és megigazítod. Szerintem sokkal jobb mint a betét, nem ázik át, és nem kellemetlen. Mondjuk az tuti, hogy ki kell tapasztalni, stb. Ma már a harmadik, semmit nem érzek belőle és kényelmes :) Abból a szempontból viszont elég rossz, hogy hogyha nyilvános vécében vagy (suli...) elég sz*r felnyúlkálni...... De előtte utána kézmosás, és akkor nem annyira gáz. Szűz lányok is használhatják, rá is van írva. Úgy van kifejlesztve, hogy nem tesz kárt a szűzhártyádban. Teljesen mindegy hány éves vagy, szerintem. Sok sikert. Nekem bejött :D
Én első menstruációmkor betétet használtam, eléggé kellemetlen volt. Nem éreztem magam jól benne, féltem hogy kifolyik meg ilyenek. Azóta átváltottam tamponra, sokkal kényelmesebb és a közérzetem is jabult, meg nem úgy járok már mint egy pingvin :) Amúgy legelsőre nem mentem féltem is ideges is voltam. Másodjára megprobáltam és egész klassz volt. A feneked/hátad felé told és menni fog. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!