Mi lehet a baj velem? Gomba vagy valami más?
Figyelt kérdés
A problémám 08.06.(kedd) este óta merült fel. Éreztem hogy a hüvelybejáratom nagyon viszket, nem törődtem vele de reggel ébredéskor még mindig viszketett és még jobban mint azelőtt.. fogtam egy tükröt és megnéztem mi van odalent. Tele volt folyás szerű váladékkal , de ez ilyen darabos , nincs szaga , és nem is ég. Annyi hogy mikor kitöröm ''ezeket,, magamból utána fáj de gondolom az azért mert nagyon száraz lesz és dörzsölődik a p...i. Innentől kezdve egésznap nem viszketett. Ma reggel megint arra ébredtem hogy viszket és megint tele volt azokkal a fehér folyás szerű akármivel. Szerintetek mi ez?? Menjek vele dokihoz?? Vagy házilag nem lehet helyre hozni?? A tisztálkodással nincs gond minden nap fürdök.. a válaszokat előre is köszönöm2013. aug. 9. 09:42
21/25 anonim válasza:
A legteljesebb mértékben igaza van a 80%-os Válaszolónak!
22/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy mi nők utálunk nőgyógyászhoz menni! Ha nem muszáj kihagyjuk... Ezért kér itt ennyi nő tanácsot. Szerintem nyugodtan próbáld ki a Canestent, aztán ha nem használ, még mindig megnézetheted a nőgyógyásszal. Legfeljebb kicsit lassabban jössz helyre.
23/25 A kérdező kommentje:
Nem a gyógyszergyártók nem mert ők végzik a dolgukat, az más kérdés hogy az orvos mindenre rámondja h vírus és mindenféle gyógyszerekkel tömköd ami nem hogy segítene hanem még ront a helyzeten. A válaszolók sem bal****ok, próbálnak segíteni nem pedig kioktatni, azért raktak ki a kérdést mert nem én vagyok az első akinek ilyen problémája van ( ahogy az az előző kommentekből is kiderül) , lehet rá gyors és hatásos megoldást találni, akkor meg minek rohangáljak az orvoshoz?!..
2013. aug. 12. 22:00
24/25 anonim válasza:
azért, mert korűnt sem biztos, hogy az általuk javasolt megoldás gyors és hatásos
ha mondjuk időnként úgy érzem, hogy össze-vissza kalimpál a szívem, biztos nem fogok beszedni egy szívritmus-szabályzó gyógyszert csak azért, mert a szomszéd Julcsa azt mondta, hogy ő azt kapta, neki az segített
25/25 anonim válasza:
Senkisem akar rábeszélni téged, hogy szedd be a ritmusszabályzó gyógyszert! Ugyanakkor te se erőszakoskodj, hogy
"... az orvosok meg dögöljönek éhen, majd Ti megoldjátok, nagyokosok..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!