Menstruáció helyett most fehéres tejszerű folyásom van (nem darabos, nem gomba) Ma voltam túl a 28. napon. Még soha nem történt velem ilyen. Mitől lehet ez?
Szia!
Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nők is akiknél ez napi rendszerességgel előfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthető. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bűzös, nem okoz az érintett területen viszkető-égető érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nőgyógyászt).
Mindenesetre ajánlom, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha terhes vagy ezek a tesztek csaknem 100 %-ig igazat mondanak. Reggeli vizeletből csináld, mert abban van a legtöbb HCG (terhességi hormon).
A gyakori vizelési ingert okozhatja felfázás is, vagy húgyúti fertőzés is, de véleményem szerint az több tünettel párosulna.
A meleg vizes ülőfürdőt nem ajánlom.
Sajnálom. :(
Szorítok neked nagyon-nagyon, hogy babó legyen és minden rendben menjen tovább!!!!!!!!!
Én nem bírom tovább, holnap reggel tesztelek.
Hajnalban teszteltünk és ........ ????? :)
POZITÍV lett!! :)
Igaz, halványocska a második csík, de ott van! Ma este elmegyek dokihoz.
Veled mi újság? Nekem a folyásom ugyan úgy továbbra is megvan és a mennyisége csak nő és nő, már éjszaka is folyik.
Valahol éreztem, hogy most talán sikerülhet, mert minden olyan más volt a ciklusom során mint szokott és ez a folyás is....
Most te jössz! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!! Feltétlenül írd meg az eredményt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!