Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj velem? Gomba...

Mi lehet a baj velem? Gomba vagy valami más?

Figyelt kérdés
A problémám 08.06.(kedd) este óta merült fel. Éreztem hogy a hüvelybejáratom nagyon viszket, nem törődtem vele de reggel ébredéskor még mindig viszketett és még jobban mint azelőtt.. fogtam egy tükröt és megnéztem mi van odalent. Tele volt folyás szerű váladékkal , de ez ilyen darabos , nincs szaga , és nem is ég. Annyi hogy mikor kitöröm ''ezeket,, magamból utána fáj de gondolom az azért mert nagyon száraz lesz és dörzsölődik a p...i. Innentől kezdve egésznap nem viszketett. Ma reggel megint arra ébredtem hogy viszket és megint tele volt azokkal a fehér folyás szerű akármivel. Szerintetek mi ez?? Menjek vele dokihoz?? Vagy házilag nem lehet helyre hozni?? A tisztálkodással nincs gond minden nap fürdök.. a válaszokat előre is köszönöm
2013. aug. 9. 09:42
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
89%
1 éve körülbelül nekem is voltak ilyen tüneteim, én is kezelgettem magamnak, mint ahogy ezt neked ajánlották canestennel 1-2 hétre elmúltak a tünetek, de a gombás fertőzés ugyan úgy volt, mint előtte. Az orvos vett mintát, tenyésztették, kaptam rá kenőcsöt és utána vissza kellett mennem kontrollra, hogy biztosan elmúlt-e. Nekem az orvos segített, neked lehet a canesten is segít, de inkább menj el én mindenképp azt javaslom.
2013. aug. 10. 01:39
 12/25 anonim ***** válasza:
10%
Nekem a Canesten segített, 2 éve volt és azóta tökéletesen elmúlt !!
2013. aug. 10. 08:12
 13/25 anonim ***** válasza:
A tegnapi 21:58-as és a ma 01:39-es minden szavával tökéletesen egyetértek!!!
2013. aug. 10. 08:43
 14/25 anonim ***** válasza:
10%

...."az orvosok meg dögöljönek éhen,"....

aha, most mér értem honnan fúj a szél!

kedves kérdező, te ne az orvosok egzisztenciális félelmeivel törődj, hanem próbáld ki a Canestent és ha mégse múlna el 4-5 nap alatt, akkor irány az orvos.

2013. aug. 10. 08:47
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Lehet aggódni a nőgyógyászok minimálbér közeli bevételéért is, de itt most szerintem nem erről volt szó.

A Canesten segít a gombás megbetegedéseken, ha valamilyen oknál fogva mégsem, akkor még mindig ráér a kérdező elmenni egy orvoshoz.

Érdemes amúgy elolvasnotok, hány beirkáló van aki már a 3. vagy 4. kúrát csinálja végig az orvosa javaslatára és utána kétségbeesetten itt próbál megoldást találni a fertőzésére. Azért ez is elgondolkodtató.

2013. aug. 10. 09:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és ha már itt tartunk előforudlt már hogy orvos olyan szépen félrekezelt engem mint a 21, szal én ha nem is teljes mértékben de jobban adok egy olyan ember szavára aki már átesett ezen mint a mai orvosokéra akik párszázezerért megvették a doktori címet.
2013. aug. 10. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Rendben, kérdező. A saját egészségedet úgy cseszed el, ahogy akarod, minden jogod megvan hozzá.)

(Az azért érdekes, hogy Magyarországon mennyire nem bíznak az emberek az egészségügyben, pedig tényleg nagyon sok igazán jó szakember van... De mindenki csak a negatív tapasztalatokra fogékony. Itt, ahol én élek, kinevetnének, ha valakinek gyógyszert ajánlanék eü-s végzettség vagy bármi hozzáértés nélkül.)

2013. aug. 10. 19:48
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

80%

Ne erőszakoskodj már ennyire!

Elmondtad a véleményedet, meg is ismételted, többször is, minek tovább ráerőszakolni véleményedet bárkire is?

2013. aug. 11. 08:44
 19/25 A kérdező kommentje:
Figyelj igaz semmi közöd hozzá de ha te ünnepelted volna az 1 éves szülinapodat intenzíven újraéletsztés után mert az orvosok balf****ok akkor te sem bíznál bennük.. erről ennyit.
2013. aug. 11. 23:45
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

de akkor a gyógyszergyártók is balf* szok, nem? elvégre közük van az egészségügyhöz... meg a névtrlrn válaszadók is balf* szok, mert meg akarnak gyógyítani, mint az orvos

sőt, ők tulajdonképpen akkor ugyanabba a kategóriába tartoznak, mint a téged anno kezelő balf* sz orvosok, merthogy a válaszadók éppúgy nem értenek az orvosláshoz

és mégis rájuk akarsz hallgatni

ez enyhe önellentmondás :-D

2013. aug. 12. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!