Mi lehet a baj velem? Gomba vagy valami más?
...."az orvosok meg dögöljönek éhen,"....
aha, most mér értem honnan fúj a szél!
kedves kérdező, te ne az orvosok egzisztenciális félelmeivel törődj, hanem próbáld ki a Canestent és ha mégse múlna el 4-5 nap alatt, akkor irány az orvos.
Lehet aggódni a nőgyógyászok minimálbér közeli bevételéért is, de itt most szerintem nem erről volt szó.
A Canesten segít a gombás megbetegedéseken, ha valamilyen oknál fogva mégsem, akkor még mindig ráér a kérdező elmenni egy orvoshoz.
Érdemes amúgy elolvasnotok, hány beirkáló van aki már a 3. vagy 4. kúrát csinálja végig az orvosa javaslatára és utána kétségbeesetten itt próbál megoldást találni a fertőzésére. Azért ez is elgondolkodtató.
Rendben, kérdező. A saját egészségedet úgy cseszed el, ahogy akarod, minden jogod megvan hozzá.)
(Az azért érdekes, hogy Magyarországon mennyire nem bíznak az emberek az egészségügyben, pedig tényleg nagyon sok igazán jó szakember van... De mindenki csak a negatív tapasztalatokra fogékony. Itt, ahol én élek, kinevetnének, ha valakinek gyógyszert ajánlanék eü-s végzettség vagy bármi hozzáértés nélkül.)
80%
Ne erőszakoskodj már ennyire!
Elmondtad a véleményedet, meg is ismételted, többször is, minek tovább ráerőszakolni véleményedet bárkire is?
de akkor a gyógyszergyártók is balf* szok, nem? elvégre közük van az egészségügyhöz... meg a névtrlrn válaszadók is balf* szok, mert meg akarnak gyógyítani, mint az orvos
sőt, ők tulajdonképpen akkor ugyanabba a kategóriába tartoznak, mint a téged anno kezelő balf* sz orvosok, merthogy a válaszadók éppúgy nem értenek az orvosláshoz
és mégis rájuk akarsz hallgatni
ez enyhe önellentmondás :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!