Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van, canestennel...

Hüvelygombám van, canestennel kenem magam meddig kell? mennyi idő múlva múlik el?

Figyelt kérdés
canesten kombi unot kaptam a kúpot tegnap alkalmaztam!
2013. aug. 8. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Amíg panaszod van,addig kenjed. De nem biztos,h ennyi kezelés elég lesz.
2013. aug. 8. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
ha nem mulik el 2 kúrától (kell a kúp is az enm elég hogy kivülről kenegeted, attól még belül élnek és virulnak a gombák) akkor orvoshoz kell menni. Vannak gomba fajták amikre nem elég a vény nélküli készitmény.
2013. aug. 8. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Használta a kérdező a kúpot?már csak kenőcs van neki. Ezzel nincs gond,de nem biztos,h 1 darab elég lesz. Ha a hét vége folyamán nem érzel változást,menj el orvoshoz.
2013. aug. 9. 06:43
 4/10 A kérdező kommentje:
igen használtam kúpot, annyi változás van h már nem viszket annyira nappal és barnás sárgás hüvely váladék :O (nem tudom ez normális?! )
2013. aug. 9. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem menzesz környékén vagy gyulladás lehet az oka a barnás váladéknak,és akkor kevés lesz,amit eddig használtál.
2013. aug. 9. 08:22
 6/10 A kérdező kommentje:
hétfő környékén kellene megjönnie. bár nekem sose akkor jön meg ahogy kellene. :S
2013. aug. 9. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:
nem normális, ha nem mlt el a kuptol akkor sajnos muszáj orvoshoz menni amugyis lehet nem is gomba hanem valami bakteriális fertőzés vagy egyéb gyulladás. Vigyázz vele mert ha nincs kezelve nagy bajt okozhat.
2013. aug. 9. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
3-4 nap kell neki.
2013. aug. 9. 09:00
 9/10 A kérdező kommentje:
jövőhéten megyek orvoshoz! addig meg kenem.
2013. aug. 9. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Alkagin pasztával kend, én arra esküszöm. Vény nélkül kapható, jó áron.
2013. aug. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!