Azt hiszem hüvelygombám van. Viszket nagyon. Canestennel keztem kenegetni, de nem lett jobb. Nőgyógyhoz nem akarok menni. Milyen krémet kenjek rá, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2007. nov. 15. 13:24
1/5 anonim válasza:
A krémet nem belsőleg, hanem külsőleg lehet alkalmazni! A Canesten hüvelykúp segíthet. Ezt újabban recept nélkül lehet kapni. 3 napos kúra, esténként kell 1-1 kúpot felhelyezni. A 3 nap alatt nem szabad szexelni, mert visszafertőződhetsz.
2/5 anonim válasza:
sajnos ha nem használ a canesten combi el kell menned nőgyógyászhoz hogy kenetet vegyen és írjon fel megfelelő gyógyszert.nagyon kell vigyázni az ilyen kis ártalmatlannak tűnő fertőzésekkel mert akár meddőséget is okozhat,valamint megfertőzheted a partnered is.
3/5 anonim válasza:
Kúpot vegyél a patikában recept nélkül is kapható a Canesten kombi és a Pevaril-G nevű kúp.Én a másodikat próbáltam és hatásos volt .A krém nem jó hüvelybe csak külsőleg!
4/5 anonim válasza:
Én a természetes gyógymódot ajánlom, nem kell mindig rögtön a gyógyszerekhez nyúlni, szerintem. De ez az én véleményem...
Erre pedig a legjobb szer az Aloe First, 10 féle gyógynövény t tartalmazó folyadék, amivel irrigálni kell, és nagyon hatásos szer! Mielőbbi gyógyulást.
5/5 anonim válasza:
Vegyél a gyógynövényboltban grapefruitemag kivonatot és használd a dobozán leírt módon, mármint meg kell inni, így beülöről kezeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!