Ez lehet majd akadály ha egyszer babát akarok? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Régóta kezelnek epilepsziával (gyógyszer mellett soha nincs rosszullétem), de egyszer én is szeretnék babát, olyanok jelentkezését várom akiket hasonló állapot miatt kezelnek/kezeltek mégis teljesen egészséges babájuk született. Előre is köszi2009. okt. 26. 13:29
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a kezelöorvosdat, ö tud a leginkább felvilágositást adni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
A nővérem epilepsziás, ő is gyógyszeres kezelést kapott. Két egészséges, gyönyörű gyermeke született, minden a legnagyobb rendben!
3/3 anonim válasza:
Én is epilepsziás vagyok és van egy egészséges kislányom aki csodaszép. Engem ijesztgettek azzal h ezzel a betegséggel ne vállaljak gyermeket, de megtettem és most itt szundikál mellettem az 1 éves pici lány.
Ne szorongj majd ezen mert ha terhes leszel akkor az viszont árt majd a babának sokkal többet, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!