Colitis ulcerosa- m van, szeretnék rendőri pályát választani, tiszthelyettesit, akadály?
Nahát, nem vagyok egyedül :D Én is rendőri pályán gondolkodom már egy ideje, 12 éves koromban alakult ki nálam ez a betegség, de engem 1 hónap alatt rendbe hoztak, azóta nyugalmi állapotban van szerencsére... Ennek már 8 és fél éve :P
Voltál azóta alkalmasságin? És ha igen h sikerült?
Szia !
Remélem segítek a válaszommal. Nos rákerestem a betegségre a 59/2009 IRM-ÖM-PTNM együttes rendeletébe. ( ez írja le az összes egészségügyi,fizikai,pszichikai elvárásokat hivatásos állományba vételhez) Ha gondolod, keress rá google-en te is megnézheted. ! )
Sajnos a betegséged Alkalmatlan minősítést vonz maga után. Az előszűrésen ( ez megyéd főkapitányságán van ) lehet nem szórnak ki, -ha eltitkolod esetleg- de ha a rendészeti szakközépiskolába elérted a megfelelő pontszámot beutalnak a HEK-be ( Honvéd Egészségügyi Központ) és nagyon átfogó egészségügyi és pszichológiai vizsgálat van,amely mindenre kiterjed,ott úgyis sajnos kiszűrik ezt és alkalmatlannak nyílvánítanak,s ezáltal nem fognak felvenni az iskolába….
Sajnálom,hogy ez az álmod a betegséged miatt nem valósulhat meg,de vannak még sok szép szakmák az életben!! :)
Fel a fejjel és kívánom a legjobbakat!!!
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!