Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogyan előzitek meg a...

Ti hogyan előzitek meg a hüvelygombát, hogy vigyáztok a intim területeitekre?

Figyelt kérdés

nekem évi 4-5-ször szokott hüvelygombám lenni, ez sok sajnos. más bajom nem volt. a canesten combitól mindig elmúlik. olyankor kivasalom, magas hőfokon mosom a törölközőket, bugyikat, ágyneműt. ph4-es intim mosakodót használok heti 3-4-szer, azon kívül csak tiszta vízzel mosakodom ott lent. gyakran cserélem a bugyikat, zuhanyzom, ritkán fürdök, de akkor is csak kifertőtlenített kádban. az évi 4-5-ből minimum 2 nyáron szokott lenni. ritkán medencézek, de olyankor néha kijön a gomba a klóros víz miatt(nagyon klóros, erős szagú a víz). termálvízbe nem megyek, mert az alap, hogy kijön. a Balatonba sem, elég koszos. a tengerbe mennék, a só ferőtlenítő hatású, de mostanában nem jutottam oda. ha ritkán fürdök, akkor ecetet öntök a vízbe, esetleg sót és habfürdőt nem. szoktam enni natúr joghurtot is, sok gyümöolcsöt, vitamint.

kinek van még tippje hüvelygomba megelőzésére?

2013. aug. 7. 16:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha lehet, inkább házi joghurtot használj, mert a rendes bolti joghurtban nem lehet tudni mi van... sajnos!

Viszont a patikában lehet kapni tejsavat. A tejsavas irrigálás nagyon jó. Azóta mióta csinálom heti 2-szer 3-szor nincs semmi bajom

2013. aug. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!