Menstruáció végén hüvelygomba kezelése? Mikor kezdjem?
Figyelt kérdés
A menstruációm előtt 2 nappal éreztem, hogy talán hüvelygombám lesz, de nem kezdtem 3 napos Canesten-kezelést, mert ugye a vérzés előtt be kell fejezni, és ez nem sikerült volna. most, hogy már csak enyhén rózsaszín a folyás, már nem is véres, érzek egy kis viszketést. fogamzásgátlót szedek, holnap kezdek új levelet, tehát elvileg addig tart a vérzés. már tegnap este is csak enyhe 1-2 csepp vér volt, ma már csak rózsaszín, és holnap is maximum annyi lesz. szerintetek már ma kezdhetem a kezelést, vagy várjam meg, míg a rózsaszín folyás, a nagyon enyhe, "végmenstruáció" is elmúlik?2013. aug. 5. 15:12
1/6 anonim válasza:
ne várd meg, ettől még kezelheted magad, ne hagyd, hogy gomba erőre kapjon
2/6 A kérdező kommentje:
csak a betegtájékoztatóban is az van, hogy menstruáció alatt nem lehet kezelni magunkat a kúppal. ráadásul ilyenkor ugyebár a méhszáj is nyitottabb, bár a vérzés vége felé haladva egyre jobban zárul vissza.
köszi a választ.
2013. aug. 5. 15:30
3/6 anonim válasza:
én megvárnám, hogy elmúljon.
Én is pont így jártam ahogy te nem akartál... hamarabb jött meg egy estével így nem tudtam alkalmazni a 3.tablettát :SS gondolom majd kezdhetem előröl az egészet...
4/6 A kérdező kommentje:
én nem kezdtem el a kezelést, mert tudtam, hogy mikor jön meg. ma fog elmúlni 1000%-osan, úgyhogy ma kezdem, ha kell. de most meg az a "bajom", hogy semmi tünetem nincs, a menstruáció előtt is csak enyhe viszeketés volt. most meg a hüvelyváladék sem darabos, nem viszeketek, semmi.... szerintetek kezdjem el?
2013. aug. 6. 14:54
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne kezdd el, mert így felesleges. Ha viszketnél megérteném, de így... Sokan állítják, menzesz után kitisztul lehet nálad is ez volt mivel még csak kezdeti státuszban volt.
6/6 A kérdező kommentje:
aha, valószínűleg akkor kitisztult. nem kezdtem el, de ha újra kijönne, már legalább meg van a gyógyszer. köszi a válaszokat.
2013. aug. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!