Érdemes beadatni? (többi lent)
Mellékhatásáról nem beszél senki, azt még egyelőre nem tudni.
(majd 20-25 év múlva derül ki)
Úgy néz ki, hogy a pénztárcád az egyedüli károsultja ennek, feltehetőleg nem lesz semmi gond később.
A gyógyszergyártók természetesen nagyon ajánlják. (na vajon miért?..)
Azt azért tudnod kell, hogy ez csak bizonyos fajtájától véd a ráknak és messze nem az összestől.
Mindent összevetve, hosszas töprengés után azt hiszem, hogy én beadatnám magamnak.
De azért abban biztos vagyok, hogy el kell kerülni a 18 év elötti nemi élet megkezdését, fogamzásgátló szedését, váltogatott partnereket, cigarettát és az alkoholt.
Valószínűleg ez lenne az igazi megoldás a rák 99%-os elkerülésére.
Azt mondják, hogy bármelyik korban be lehet adni! :)
Én is gondolkoztam rajta, h beadassam bár én is már 24 vagyok.
Viszont egy-két nőgyógyász (ismerőseimé) nem biztos, hogy ajánlja. Volt , aki azt mondta, hogy igen megvéd a rák ellen, de lehet gyereke se lehet tőle!
Egy közeli barát beadatta a 14 éves kislányának, és azóta a lánynak nem jött meg. Minden hónapban görcsöl rendesen, de nem jön meg neki. Egyelőre még az orvosok se tudják, hogy van e összefüggés az oltás és a probléma között.
Úgyh nem tudom...kérdezd meg anyukádat, hogy mi a véleménye vagy ha esetleg van ismerős nőgyógyász, akiben megbíztok, hogy őszintén elmondja a véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!