Lea95 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
egy hete kb. szeretkeztem a barátommal épp peteéréses napon. az óvszer kiszakadt menet közben, mikor észrevettük azonnal abba is hagytuk.most meg alhasi görcseim vannak pedig még 1 hetem van menstruációig.Lehetséges hogy csak felfáztam vagy komoly is lehet a dolog?'2013. aug. 5. 01:06
1/5 anonim válasza:
1000 forint körül kapni a gyorstesztet.
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok látnok mint a többiek sem. Szóval ne hidd el ha azt mondják neked hogy igen vagy nem...
Vegyél tesztet.Aztán két hét múlva a biztonság kedvéért még egyet.
3/5 anonim válasza:
Sajnos van rá esélyed, bár az alhasi görcseiddel ez valószínű nincs összefüggésben. Ahogy mások is írják, vegyél terhességi tesztet.
4/5 anonim válasza:
Miért nme vettél be esemény utánit? Most már mindegy,...
5/5 anonim válasza:
Hiába veszel most még tesztet...kb. 12-14 nap kell addig, míg a szervezeted elkezdi termelni a HCG-hormont és addig úgy sem mutatná ki a teszt (idő kell a beágyazódáshoz meg mindenhez)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!