Hogyan borotváljam a nemi szervemet, hogy ne csattogjon ki?
Ne borotváld, mert egészségtelen!
Ollót használj inkább.
Igen, jobb lenne nem borotválni.
Nőgyógyászok gyakran szóvá is teszik ezt, mert nem véletlenül van ott az a szőrzet.
Én is azt mondom, hogy ne borotváld, mert ez egy hülye divat, amit gondolkozás nélkül követünk.
Ollóval vágd le a bikini vonalnál teljesen és ha nagyon hosszú, akkor kb2 cm-esre máshol is.
23 éves vagyok és legalább 17 éves korom óta rendszeresen borotválom. El nem tudnám képzelni hogy meghagyjam a szőrt...Gondolom a válaszolók java része hölgy és idősebb(nem megsértődni). És igen,vannak akik azt mondják hoyg egészségesebb,mert a szőr azért van ott,hogy megvédje a nemi szervet,de vannak olyan amik pont azt mondják hogy könnyebben elbújhatnak a szőrökön a baktériumok.
Férfiak is jobban kedvelik a nem retrós fazont. A párom is jobban szereti,ha látja a lényeget :D
Csak azért tettem fel a kérdést,mert ha sűrűbben vagyok képtelen borotválni akkor igen kicsattog és csak a jó tippeket vártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!