Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan borotváljam a nemi...

Hogyan borotváljam a nemi szervemet, hogy ne csattogjon ki?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Korod? Börérzékenységedröl tudsz valamit? Ez lesz az elsö probálkozás vagy volt már tapasztalatod?
2013. aug. 2. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne borotváld, mert egészségtelen!

Ollót használj inkább.

2013. aug. 2. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, jobb lenne nem borotválni.

Nőgyógyászok gyakran szóvá is teszik ezt, mert nem véletlenül van ott az a szőrzet.

2013. aug. 2. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
ne borotválja?és akkor hogy menjen strandra hogy vegyen fel fürdőruhát?szerintem nem túl esztétikus ha kikandikál a szőr,de mindenki maga tudja,egyébként szerintem egészségügyi szempontból nem okoz semmi bajt a szőr hiánya..borotválás előtt puhítsd fel a bőrt,meleg víz,borotvahab,szappan,de nekem is kipattog néha.vagy esetleg használj gyantát,vannak ilyen veet hideggyanta csíkok azt bikinivonalra is lehet
2013. aug. 2. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy ne borotváld, mert ez egy hülye divat, amit gondolkozás nélkül követünk.

Ollóval vágd le a bikini vonalnál teljesen és ha nagyon hosszú, akkor kb2 cm-esre máshol is.

2013. aug. 2. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok és legalább 17 éves korom óta rendszeresen borotválom. El nem tudnám képzelni hogy meghagyjam a szőrt...Gondolom a válaszolók java része hölgy és idősebb(nem megsértődni). És igen,vannak akik azt mondják hoyg egészségesebb,mert a szőr azért van ott,hogy megvédje a nemi szervet,de vannak olyan amik pont azt mondják hogy könnyebben elbújhatnak a szőrökön a baktériumok.

Férfiak is jobban kedvelik a nem retrós fazont. A párom is jobban szereti,ha látja a lényeget :D

Csak azért tettem fel a kérdést,mert ha sűrűbben vagyok képtelen borotválni akkor igen kicsattog és csak a jó tippeket vártam

2013. aug. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!