Nyáron, strandoláskor borotváljam le ott?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mondjam hogy milyen nekem odalent, de ha sima bugyi van rajtam 1-2 helyen kilóg a szőr, ha nem figyelek oda, és nem akarok ciki helyzetbe kerülni a strandokon, és mi már mostanában szoktunk fedett uszodákba menni. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy szeretném leborotválni? Egyáltalán leborotváljam? Olyan krémmel vagy nem tudom pontosan hogy mi az, hogy be kell kenni és utána egy műanyag valamivel le kel szedni és leesik magától.2013. febr. 12. 18:58
1/7 anonim válasza:
kérdezd meg anyukádat simán segít majd de igazából nem értem miért nem őt kérdezted meg elsőnek?vadidegenek válasza fontosabb mint a tulajdon anyádé?nemár:)
2/7 A kérdező kommentje:
jah és amúgy 14 éves lány vagyok (nyáron már 15 leszek)
2013. febr. 12. 19:16
3/7 anonim válasza:
Mondd neki, hogy: ,,Anya, vennél nekem borotvát/Veet szőrtelenítő krémet, mert mikor megyünk usziba, szeretném leszedni a bikinivonalamat"- vagy valami ilyesmit.
Amúgy szerintem ha a hónaljadról, lábadról szeded a szőrt, és van már borotvád/krémed, akkor onnan kétoldalról is lekaphatod gyorsan, anyukád gondolom nem figyeli.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor valahogy így fogom kérdezni. A lábamat epilátorral szedem, a hónaljam meg (HÁLAISTENNEK) nem szőrös :)) azért köszi :))
2013. febr. 12. 19:43
5/7 anonim válasza:
Elég ha ollóval levágod a bugyiból kilógó punciszőrt.
6/7 anonim válasza:
Semmiképpen se borotváld, mert még orvosok szerint is egészségtelen. Ollóval vágd le a kikandikáló szőröket.
7/7 anonim válasza:
Én 12 éves korom óta nyáron télen borotválom....csak szimplán mond meg neki hogy ciki hogy kilóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!