Laura011 kérdése:
SOS Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sárgás, darabos...folyásom van, nem is, inkább úgy fogalmaznék, hogy a folyásom, sárgás, sőt, sárga, viszketek ott lent, érzékenyek a szeméremajkaim, túrószerű anyag jön a hüvelyemből, akkora darab jött most, hogy megijedtem, és ég, a hüvelyem belül, hogyha szeretkezek.2013. júl. 31. 14:51
1/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy elég kellemetlen szag volt annak az anyagnak, és kicsit fáj, ha pisilek. voltam nőgyógyásznál...hüvelygombát mondott. mondjuk azt elfelejtettem mondani neki, hogy szagos és sárga folyásom volt, a túrós és fehér előtt...
2013. júl. 31. 14:54
2/11 anonim válasza:
Ez valami fertőzés lesz, amivel jobb ha minél előbb orvoshoz mész!
3/11 A kérdező kommentje:
de hülyének fog nézi...ma voltam nála...
2013. júl. 31. 14:59
5/11 anonim válasza:
ugyanaz vagyok...csak más fiókkal... nem nézett meg belül, mert a szűzhártyám még mindig megvan, és nem akarta felsérteni... (pedig két hete élek szexuális életet) nem tudom mi van...nagyon félek...ha bakteriális fertőzés akkor meddőséget is okozhat...azt meg nagyon nem akarom
6/11 anonim válasza:
Ha már élsz szexuális életet, akkor nyugodtan megvizsgálhatott volna.
7/11 anonim válasza:
igen..de nem akart, mert hátha vérezni fogok...meg fájt is, amikor bedugta az ujját..
8/11 anonim válasza:
Egyszerre úgyis csak az egyik kórokozót lehet kezelni, gondolom írt fel kúpot neked, a párod is kenegesse magát Canesten krémmel legalább egy hétig.
9/11 anonim válasza:
egyébként voltam már nőgyógyásznál...ott simán megvizsgált, kicsit fájt, de nem volt vészes, viszont most nagyon össze van szűkülve a hüvelyem...már kb. 3 napja, vagy az még mindig a szűzhártya lenne? de az nem fájt ennyire sosem
10/11 anonim válasza:
tényleg csak egy dolgot tudnak kezelni egyszerre? akkor várjak hátha hat a hüvelygombára adott krém és gyógyszer? ezzel csak az a baj, hogy csak a krémet tudnám most kiváltani, és úgy nem tudom, hogy mennyire lenne hatékony egymagában...amúgy...jövőhéten kéne megjönnie, akkor meg gondolom nem lenne jó a krémet a gyógyszert használni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!