Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS Mi lehet ez?

Laura011 kérdése:

SOS Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sárgás, darabos...folyásom van, nem is, inkább úgy fogalmaznék, hogy a folyásom, sárgás, sőt, sárga, viszketek ott lent, érzékenyek a szeméremajkaim, túrószerű anyag jön a hüvelyemből, akkora darab jött most, hogy megijedtem, és ég, a hüvelyem belül, hogyha szeretkezek.

2013. júl. 31. 14:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy elég kellemetlen szag volt annak az anyagnak, és kicsit fáj, ha pisilek. voltam nőgyógyásznál...hüvelygombát mondott. mondjuk azt elfelejtettem mondani neki, hogy szagos és sárga folyásom volt, a túrós és fehér előtt...
2013. júl. 31. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez valami fertőzés lesz, amivel jobb ha minél előbb orvoshoz mész!
2013. júl. 31. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:
de hülyének fog nézi...ma voltam nála...
2013. júl. 31. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem vizsgált meg?
2013. júl. 31. 15:00
 5/11 anonim válasza:
ugyanaz vagyok...csak más fiókkal... nem nézett meg belül, mert a szűzhártyám még mindig megvan, és nem akarta felsérteni... (pedig két hete élek szexuális életet) nem tudom mi van...nagyon félek...ha bakteriális fertőzés akkor meddőséget is okozhat...azt meg nagyon nem akarom
2013. júl. 31. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha már élsz szexuális életet, akkor nyugodtan megvizsgálhatott volna.
2013. júl. 31. 15:06
 7/11 anonim válasza:
igen..de nem akart, mert hátha vérezni fogok...meg fájt is, amikor bedugta az ujját..
2013. júl. 31. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszerre úgyis csak az egyik kórokozót lehet kezelni, gondolom írt fel kúpot neked, a párod is kenegesse magát Canesten krémmel legalább egy hétig.
2013. júl. 31. 15:09
 9/11 anonim válasza:
egyébként voltam már nőgyógyásznál...ott simán megvizsgált, kicsit fájt, de nem volt vészes, viszont most nagyon össze van szűkülve a hüvelyem...már kb. 3 napja, vagy az még mindig a szűzhártya lenne? de az nem fájt ennyire sosem
2013. júl. 31. 15:10
 10/11 anonim válasza:
tényleg csak egy dolgot tudnak kezelni egyszerre? akkor várjak hátha hat a hüvelygombára adott krém és gyógyszer? ezzel csak az a baj, hogy csak a krémet tudnám most kiváltani, és úgy nem tudom, hogy mennyire lenne hatékony egymagában...amúgy...jövőhéten kéne megjönnie, akkor meg gondolom nem lenne jó a krémet a gyógyszert használni
2013. júl. 31. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!