Mi lehet ez? Havonta feljön reggelente egy kis gombóc a torkomból, elég büdös.
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 12:47
1/6 anonim válasza:
havonta?hogyhogy havonta?minden hónapban ugyanakkor?
egyébként nekem is volt olyan egyszer mikor tornáztam és sokat ugráltam,szerintem az vmi kajamaradék lehet nem?
2/6 A kérdező kommentje:
:D úgy értem, hogy körülbelül havonta előforduló eset.
2013. júl. 31. 12:53
3/6 anonim válasza:
Szerintem összeszáradt slejm, már bocs. Amit ki szoktál fújni vagy ha beteg vagy akkor köpködöd is, és az szárad össze. Én erre gondoltam, régebben nekem is volt ilyen, de már nagyon régen nem tapasztaltam.
4/6 anonim válasza:
Mandulakő ? ha az kiürül és van akinek rendszeresen, az is elég büdös tud leni. / ha kivették a manduládat már akkor ez az ötlet tárgytalan :) /
5/6 anonim válasza:
Mandulakő? Most hallottam róla először, de szerintem az lesz, meg nekem is ilyen volt akkor régebben.
6/6 A kérdező kommentje:
Még megvan a mandulám, szóval lehetséges! Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 1. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!