Segítség! Mitől lehet, hogy fehér folyásom van, és büdös is? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 2 éve menstruálok, és kénytelen vagyok tisztasági betétet használni, mert fehér folyásom van, ami ráadásul büdös is, és néha viszket is. Még nem élek nemi életet, de mi bajom lehet? Nőgyógyászhoz kell mennem?2013. júl. 26. 15:48
1/16 anonim válasza:
Ha büdös, és ráadásul viszketést érzel, akkor orvoshoz kell menned, mert valami fertőzésed van!
2/16 anonim válasza:
kaphattad strandon, mosdóhasználatkor, de akár az immunrendszered is gyengülhetett, és attól is előjöhetett
csak az orvos tudja megmondani, hogy mi okozza, és mi rá a gyógymód
3/16 anonim válasza:
Lehet, hogy gomba, ha büdös és viszket, menj orvoshoz, kapsz rá kezelést.
4/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. De ugye a nőgyógyász nem fog olyan kacsát "feldugni"? Eléggé félek. :S
2013. júl. 26. 15:57
5/16 anonim válasza:
nyugi, ha megmondod, hogy még szűz vagy, akkor nem lesz olyan vizsgálat, csak kenetet vesz
je, és vam gyermeknőgyógyász is, mehetsz hozzá is
6/16 anonim válasza:
Első vagyok. Sajnos az egyetlen lehetőséged az orvos, mert csak ő tudja megállapítani, hogy milyen fertőzésed van, és milyen kezelés kell rá!
7/16 A kérdező kommentje:
Uhh, de jó, köszönöm szépen, akkor megnyugodtam :DDD
2013. júl. 26. 16:15
8/16 anonim válasza:
Megpróbálhatod a Canesten combit, feltehetőleg segíteni fog.
9/16 anonim válasza:
Biztos, hogy megvizsgálnak!
A Canesten lehet hogy segít, de ha esetleg nem múlna el tőle néhány napon belül, akkor irány az orvos.
10/16 anonim válasza:
Felejsd el a Canestent, amit itt néhányan felelőtlenül ajánlgatnak, egyáltalán nem biztos, hogy arra van szükséged, és többet árthatsz vele, mint amennyit használ.
Beszélj szépen anyukáddal, és keressetek egy orvost, De megteheted magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!