Segítség! Mitől lehet, hogy fehér folyásom van, és büdös is? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 2 éve menstruálok, és kénytelen vagyok tisztasági betétet használni, mert fehér folyásom van, ami ráadásul büdös is, és néha viszket is. Még nem élek nemi életet, de mi bajom lehet? Nőgyógyászhoz kell mennem?2013. júl. 26. 15:48
11/16 anonim válasza:
A Canesten nem árt, nyugodtan kipróbálhatod, szerintem meg is oldja a problémádat.
Nekem pl orvos ajánlotta!
12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyukámmal, és el fogunk menni egy orvoshoz. Remélem, ott majd segítenek...
2013. aug. 5. 22:18
13/16 anonim válasza:
Mindenképpen akkor jársz a legjobban ha orvoshoz mész! Csak ő mondhat biztosat ha látja miről van szó!!!
14/16 anonim válasza:
Keressetek egy női orvost első alkalomra, mert azért az elviselhetőbb!
15/16 A kérdező kommentje:
Női orvos lesz :))
2013. aug. 6. 11:20
16/16 anonim válasza:
Túl leszel rajta és meglátod, hogy egészen elviselhető lesz.
Majd írd meg, hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!