Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez? Miért jött meg...

Normális ez? Miért jött meg ilyen hamar?

Figyelt kérdés
már 5 és fél éve, hogy menstruálok. mindig kb ugyanannyi nap telt el két menzesz között. viszont, most történt valami. utoljára 16-án jött meg, a következő menstruációmnak aug. 11.-e körül kéne lennie, viszont most éjfélkor észrevettem, hogy megint megjött. nem voltam mostanában ideges, sőt, ha ideges vagyok, nem szokott hamarabb jönni. mi történt? miért van ez? normális ez?
2013. júl. 31. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha csak ilyen 1-2 napos kevés pecsételő vérzés akkor az lehet ovulációs vérzés, akkor normális.

Tüszőrepedés idején ez előfordulhat .

De ha erős és tovább vérzel akkor nem normális, akkor nőgyógyászhoz el kellene menned.

2013. júl. 31. 01:07
 2/2 anonim ***** válasza:
bárkinél előfordulhat, késés is és korábban megjövés is. Nem gépek vagyunk. ha gyakori és hónapok óta fennáll akkor kell orvoshoz menni.
2013. júl. 31. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!