Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásra kaptam Zinnatot,...

Felfázásra kaptam Zinnatot, hüvelyflóra védelmére tudnátok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Szoptatok még.
2013. júl. 29. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából nagyon sok fajta van, amelyiket szeretnéd.

Én a Protexin Gynophilust szoktam használni (most is, mert én is éppen egy AB kúrán vagyok:)).

2013. júl. 29. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát felfázásra a legjobb gyógymód: forró kamillás fürdő reggel este jó sokat ülni benne, cickafark tea minden nap egy csészével és ha ez nem lenne elég, akkor monural 3g por este lefekvés előtt kell meginni egyszer. 3-4 nap alatt elmúlik elméletileg. A Zinnat kicsit erősnek tűnik nekem. A monural gyenge antibiotikum.
2013. júl. 29. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm első válaszoló.

Második válaszoló: de hisz nem ismered a labor eredményemet, honnan tudod látatlanba, hogy erős az nekem? Sajnos baktériumokat nem lehet medveszőlő teával ki irtani, vagy forró fürdővel. Muszáj szednem ezt az erős antibiotikumot. Én sem vagyok híve a gyógyszerevésnek, de örülök, hogy feltalálták, mert régen emberek milliói haltak meg olyan bakteriális fertőzésekben, amit ma már antibiotikummal könnyen kezelnek.

2013. júl. 29. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es.

Ez a kezelés, amit te leírtál, az nagyon jó arra, hogy eltünteti a tüneteket, de ezzel egy rendes húgyhólyaghurutot baromira nem kezelnek ki. Csak napok, hetek múlva újra visszajön. Azzal meg mire mész? Semmire.

Amúgy meg az antibiotikum nem méreg, ha kell, akkor kell.

2013. júl. 29. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem múlik el? Akkor miért írnak ki ilyen fajta gyógyszert? És a forró fürdőtől elmúlik? Ez kicsit furán hangzik. De hallgatlak..
2013. júl. 29. 17:48
 6/7 anonim válasza:
Én is szedtem Zinnatot a legerősebbet, de nekem az 5. szem után kiütések lettek a kezemen és a talpamon. Lehet, hogy túl erős volt nekem, de abba is hagytam. :)
2013. aug. 1. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az "erősségétől" lettél kiütéses, hanem azért, mert allergiás lettél rá. Bármilyen "gyenge" (fájdalomcsillapító pl.) gyógyszertől lehetsz kiütéses, mellékhatásként allergiás lehetsz rá. Ezt azt gondoltam mindenki tudja. Ne haragudj, de hány éves vagy?
2013. aug. 2. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!