Hüvelyflóra visszaállítása szájon át? Pearls
Ezzel a módszerrel még nem hallottam, mármint hogy szájon át. Nekem is kellett a hüvelyflóra visszaállítására alkalmaznom de nekem a Betadine hüvelykúpot. De erre a célra használtam már probiotikumos tampont is.
Ezt nem arra adta, hogy ne legyen hüvelygombád (arra a helyi cuccot kaptad), hanem hogy a BÉLflórádat visszaállítsa.
A baktériumok nem szívódnak fel (csúnya is lenne), hanem a bélben elszaporodnak.
Ha a hüvelyflórádat szeretnéd visszaállítani, arra helyi szer kell.
Köszönöm a válaszokat, én is így gondolom.
A nőgyógyászom helyi kezelés után javasolta, annak meg szintén nem hiszem, hogy a bélflórára hatása van.
"A hüvelyi baktériumflóra egyensúlyának megbomlása utat nyithat a kórokozók támadásai előtt. Támogassa a védelmet nyújtó, természetes hüvelyi mikroflóra épségét Pearls YBTM (Yeast Balance) probiotikummal!"
Ez van a leírásában, és kifejezetten lactobacillust tartalmaz, de nekem akkor sem jön össze ez egy szájon át szedhető kapszulával. Ráadásul az ára is elég borsos, úgyhogy inkább maradok a helyi kezelésnél.
Hát nekem ez nagyon sántít:DD Ha megeszed a bacikat, hogy jutna a hüvelyedbe? Hihetetlen, hogy miket képesek eladni.
Egyébként a hüvelyben ható antibiotikumos készítmények hathatnak a bélflórára, mivel a hüvelynyálkahártyán keresztül felszívódhatnak.
De a bélből nem szívódnak fel a bacik, hogy utána a hüvelybe kerüljenek, ez baromság:D
Itt az áll, hogy bélflóra helyreállítására való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!