Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik az első menstruáció előjelei?

Mik az első menstruáció előjelei?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok mellem 2 éve nő fehérfolyásom 1 éve van szeméremszőrzet 1.5-2 éve pár napig fájt az alhasam és furán éreztem magam de most már nem érzem.Szerintetek ez a menzesz előjele? (Amúgy mostanában nagy az étvágyam, többet alszok, feszültebb vagyok és patisabb is lettem)

2013. júl. 29. 13:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hali.Én nemsokára 13 leszek de még nem jött meg,visztont a tünetek jelentkeztek kivéve a barna fojás.
2015. márc. 4. 21:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát azóta eltelt egy kis idő 2014 júniusában jött meg szóval majdnem egy év telt el ezek után a 'tünetek' uután.Nemakarok hülyeséget mondani ez emberfüggő előre nem tudom hogy neked hogy lesz de nekem pl.szinte semmi tünetem nem volt aznap mikor megjött elég váratlanul ért.Annyi hogy a a hasam fájdogált meg kicsit rosszul éreztem magam de ezt annak tudtam be hogy kirándultam meg korán keltem meg más éjhajlaton voltam.Pedig ha jobban megfigyeltem volna az előtte levő pár napban több volt a fehérfolyás aznap meg semmi:D de nyugi ne akard várni
2015. márc. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!