Lányok, nektek mikor jött meg először a menstruációtok? Kinek mondtad el először? Görcsöltél vagy észre se vetted?
Nekem még nincs.
12,5/L
11 éves voltam, épp a mamámnál voltam. Délután nagyon fájt a hasam, amit addig nem éreztem, de nem vettem figyelembe.. Aztán a wc-n vettem észre a bugyimon a foltot. Először anyukámnak mondtam el, másnap.
Nagyon korán megjött, te még nem vagy elkésve:)
14 éves voltam. barátnőmnek írtam chaten, de ő nem tudta, hogy az volt az első, csak annyit írtam "basszus, nekem is pont most jött meg". neki megvolt akkor, azért írtam így :D
aztán anyának annyit mondtam: anya, vegyél nekem is betétet!
miután észrevettem, egy picit bizsergett a hasam. pár órával később kezdtem fogat csikorgatni. másnap már a fejemet vertem az asztalba..
magát a vérzést nem vettem észre, nagy barna folt. utána jött rendes vér. szóval ebben szerencsésebb voltam, mert nem barna folyásom volt, mint sokaknak.
8 napos volt, de túléltem, hiszen új dolog volt :)
2003 május 4-én jött meg, akkor voltam 12 éves. Reggel felébredtem és láttam, hogy megjött. Kiabáltam anyumnak, hogy jöjjön fel az emeletre. Ő meg lentről kiabált vissza, hogy minek? :D Mondom majd meglátod :D
Tehát elsőként anyumnak mondtam el, aki persze körbetelefonálta a rokonságot a hírrel.
Én szerencsés voltam, mert utána rögtön beállt a ciklusom 28 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!