Lányok nektek a menstruációtok megjövetele elött mennivel feszül a melletek? Vagy milyen tüneteitek vannak amivel tudtok következtetni arra hoogy mikor jön meg?
Figyelt kérdés
És nem a naptáros számolgatásra gondoltam mert az nem mindig napra pontos milyen tüneteitek vannak, és mennyi idővel a menstruációtok elött jelentkezne???
SEgítsetek légyszi fontos lenne!!!
2013. júl. 16. 20:46
1/3 anonim válasza:
én az előtte lévő kb 5 napban többet eszem mint máskor,folyton éhes vagyok,fájnak a melleim,és akkor picit teltebbek is mint egyébként,aztán sokszor van olyan h nagyon melegem van,izzadok,és nagyon fáradtnak érzem magam,előtte való 2 napban gyenge alhasi fájdalmak
2/3 piriiiiii válasza:
2-4 nappal előtte fájni kezd a mellem, és görcsöl a hasam.
3/3 anonim válasza:
A menzi előtt 5nappal sajna szoktam hányni is, annyira görcsöl a hasam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!