S. O. S Mik a menstruáció első jelei?
Akkor tényleg nincs mitől félned. Nekem minden jel nélkül jött meg az első, kicsit meglepett, de szóltam anyának, és elmondta mi a teendő. Kérdezte tőlem, hogy fáj-e vagy valami, de szerencsére nekem semmi gondom nem volt vele. Anyukáddal bármikor megbeszélheted, mondd el neki, hogy kicsit félsz tőle, biztos meg tud nyugtatni egy kicsit.
19/L
nekem 13 évesen jött meg, előtte volt már fehér folyásom. aztán egy nap észrevettem egy piros foltot a bugyimon...nem fájt a hasam :) de ez egyénfüggő, van akinek barnás folyása van több napig, és csak utána jön rendes vér. betét van nálad, nincs miért aggódnod. :)
17/L
Asszem nekem is 11 évesen jött meg.
Nem kell nagyon félni tőle, bár nekem a kezdetektől fogva úgy görcsölök,hogy meg mozdulni sem tudok, de valakinek a melle fáj valakinek semmi tünetei nincsen, nekem pl amikor érzem hogy meg kell jönnie ak a hasam felfujódik,és görcsöl abból tudom hogy másnap meg fog jönni, na szóval, nem mindenkinek ugy jön meg pl vkinek 2-3 hét d ez ritka, vkinek 1 hét, d nekem hála 3 nap d kin szenvedés ,mert ugye ma jött meg de már szenvedek, anyukám nekem is elmagyarázta, eleinte én is féltem,d m már nem szeretem, ha biztonságba akarod érezni magad ak használj mini tampont+betétet d jó az éjszakai is, ha már hozzá szoktál a tamponhoz akk egyre nagyobbat kell, én az aszem az ULTRA SUPER XL -st használtam 1szer d abba 1000x jobb mindt más, szal fel a fejjel anyud segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!