Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni?

Mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
Tudom h sokan teszik fel ezt a kérdést de most én is felteszem.13 éves vagyok 153 cm 37 kg.Tudom hogy nagyon vékony vagyok de akármennyit eszem nem hízok.Az utóbbi időben nagyon sokat nőttem.A folyásom meg nagyon furi.Olyan mintha minden nap egy picivel sötétebb lenne. Nagyon furcsa ez hiszen mindig úgy hallottam hogy egyiknap fehér utána már rögton barnaA mellem 2 hónapalatt nőtt. ja és anyumnak 14 évesen jött meg.
2013. júl. 27. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi azt nem tudhatjuk, mikor fog neked megjönni. Nekem két éve volt fehérfolyásom, mikor megjött. Az első egy barna folt volt. Anyukámnak 12, nekem 13 éves koromban. A mellem meg nem emlékszem, hogy nőtt volna, csak megmaradt, mikor lefogytam.
2013. júl. 27. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Még 3 évig ne aggódj. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!
2013. júl. 27. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:

17 éves korodig ráérsz.

Ha addig nem jönne meg, akkor orvoshoz kellene menned.

2013. júl. 27. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Valőszínűleg hamarosan.

De ne izgulj ha nem jön meg, vagy hónapokra kimarad, esetleg rendszertelen lesz először, mert 17 éves korodig nincs semmi baj vele, addigra kell majd beállnia.

2013. júl. 27. 16:00
 5/6 anonim válasza:
Ha mar szorosodsz es legalabb 1 eve van feher folyasod akkor nem sokara amugy ne vard nagyon sz*r nekem 11 evesen jott meg anyumnak 13 evesen
2013. júl. 27. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

a vékonyság közrejátszik. az én esetemben is bizonyított...de az hosszú történet.

az nem számít, hogy anyudnak mikor. van olyan, akinek az anyja 12 évesen, ő meg 16 évesen menstruál először. vagy fordítva. egyik nagyim 17 éves volt, a nénikém 14 múlt.

nem tudom, milyen az hogy minden nap sötétebb, mert az nem tűnik normálisnak.

nekem az első előtt nem volt barna folyásom és utána egy jó ideig sem.

folyásom az első előtt 2,5 évvel jelentkezett.

én is 14 voltam.

2013. júl. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!