Miért darabos a menstruációm?
Figyelt kérdés
5 napja 72 órás tablettát vettem be, mára vártam és meg is jött. Csakhogy délelőtt már vérezgetett egy kicsit de apró fehér darabkák is jöttek a félig fehér félig véres folyással. Estére jött meg rendesen, de még mindig fehéres darabkák jönnek, egészen kicsik. Eddig mindig volt némi fehéres folyásom, a menstruációm mindig normális volt. Ma először nem görcsölök menstruálás közben, eddig mindig kínlódtam. Lehet a nagy hormondózis miatt ezek a kis darabkák?2009. okt. 22. 19:12
2/3 anonim válasza:
nekem anno egy elszakadt gumi miatt kellett 72 órás tabit vennem, és nekem is rendesen felborította az egész ciklusomat, bár nekem nem ilyen tüneteim voltak, mint neked, hanem "csak" kb. két hétig tartott az akkori menzeszem...
szerintem simán lehet a hormontól, de azért én a helyedben megkérdeznék legalább egy ilyen netes válaszolós orvost is, mint pl. a weborvos.hu :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :] nekünk is elszakadt óvszer miatt kellett ehhez folyamodnunk...
2009. okt. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!