Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha darabos a menstru...

Normális, ha darabos a menstruáciom?

Figyelt kérdés

Sose volt még ilyen.

17 éves vagyok

Olyan, mintha alvatvérdarabok lennének csak a betéten, de mitől?

Eddig mindig folyós volt :S

Ez normális?

Most először nem görcsölt a hasam előtte

2009. okt. 7. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális, és nem csak olyan, hanem azok tényleg alvadt vér darabok. Az ilyesmi előfordul, sokáig nekem se volt de idővel előjött, általában akkor, ha sokat ülök, vagy alvás után.
2009. okt. 7. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális, de amit alvadt vérdarabkának gondolsz az nem az, hanem a levált méhnyálkahártya darabkái.
2009. okt. 7. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
A méhnyák az átlátszó vagy rózsaszínes, nem? Szerintem nem igen lehet összekeverni az alvadt vérrel.
2009. okt. 7. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, teljesen természetes. Van amikor több, van amikor kevesebb az ilyen trutyi ami kijön, de minden rendben!
2009. okt. 8. 07:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A méhnyák és méhnyálkahártya nem összekeverendő.

Menstuációkor nem csak vér ürül, hanem szövetek is: a megvastagodott, de feleslegessé vált méhnyálkahártya válik le és ürül ki vérrel keveredve. Ennek a darabjait látod. Teljesen normális, ne aggódj miatta.

2009. okt. 8. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. okt. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!