Baj, ha darabos a menstruációm? Ez az első! Tapasztalatokat írjatok! 16/L
légyszí írjatok minnél több olyan dolgot ami már előfordult veletek .mennyi vér folyhat stb..mikor a legtöbb, meddig tartott eddig a leghosszabb, éltek e nemi életet, valami betegség vagy fürdéssel starndolással kapcsolatosat.Bármi egyéb ami igaz.
nekem darabkák vannak a menzeszemben ez normális???
:)
anya amikor beteg volt akkor nagyon sokáig megvolt neki vagy 15 napig az miért volt?
Sok minden befolyásolhatja, a betegsége is. Nekem ameddig nem szedtem a gyógyszert, volt,hogy 14 napig tartott, de a 12 nap volt a normális. Ja és volt,hogy egy hónapban 2szer jött meg. Akkor untam meg, és kezdtem el gyógyszert szedni. :)
Az meg hogy darabos, teljesen normális, alvadtvér+ méhnyálkahártya is van benne. Nemi életet kb. fél éve élek csak, de ha megvan sosem csináljuk. Strandra nem megyek,még tamponnal sem, nem bízok annyira benne, meg nagyobb a fertőzésveszély ha megvan a mensi.
21/L
Teljesen normális hogy darabos. Nekem az első az 7 napoig tartott de nekem most is annyi.Én sok vért az első,második,harmadik napon vesztek.rendzeresen majd 1-2 év múlva áll be.Nekem 1. megjött legközelebb csak 1 év múlva jött meg,Stardolással csak annyi van hogy tamponnal kell.A legerősebb vérzésed közben nem tanácsos a tampon sem.Én az első napon szoktam görcsoldót és fájdalomcsillapítót szedni főleg ha doga vagy tesi van.
sok sikert,üdvözöllek a fiatal nők körében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!