Hogyan kell tampont használni?
1. Mennyire kell betolni?
2. Fürdeni (úszni) lehet vele?
3.hogyan kell betolni?
4. Mennyi időnként kell cserélni?
5. Éjszaka is használhatom?
Köszi :)
hát ameddig tudod addig told be , és minél előbb használd mert sokkal jobb mint a betét. én 4év után mertem használni de utána szidtam az égieket..mennyit szenvedtem a betéttel.
kb a fél ujjad legyen bent meg a tampon
lehet úszni igen:) azért is jó:)
hát először lazulj el teljesen:) én úgy szoktam hogy a pasimra gondolok :D
2-4 óránként cserélem attól függ suliba vagy melóban vagyok hogy van lehetőségem de az első napokon minél gyakrabban cseréld mikor még nagy a vérzés mennyisége
éjszaka én sosem szoktam mert elvileg nem ajánlatos vagy 8 órát bent hagyni olyankor betétet használok, ha máshol vagyok és kellemetlennek érzem akkor ott tampont használok és éjjelre ébresztőt állítok és cserélem havi 2 napot így ki lehet bírni ha fel kell ébredni e miatt.
Told be amennyire csak tudod. At kell tolnod egy kanyaron. Ha elenallast tapasztalsz valtoztass iranyt. Csak akkor van jo helyen, ha athaladsz ezen a kanyaron, es egyaltalan nem erzed a tampont. Mert ha erzed, akkor feljebb kell tolnod.
Lehet furdeni meg uszni vele, de gyakrabban kell cserelni. kb. 1-2 orankent.
Betolod az elejen ket ujjal, es mikor mar csak a vege van kint, akkor a mutato ujjaddal tolod feljebb (legalabbis en igy szoktam).
kb. 2-4 orankent. De 6,8 oranal tobbet semmikeppen nem tanacsos benthagyni.
Ejszaka nem nagyon, mert nem ajanlott 8 oranal tobbet bent tartani. Ejszaka inkabb hasznalj betetet.
Amugy itt van egy kis olvasnivalo:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!