Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell tampont használni?

Hogyan kell tampont használni?

Figyelt kérdés

1. Mennyire kell betolni?

2. Fürdeni (úszni) lehet vele?

3.hogyan kell betolni?

4. Mennyi időnként kell cserélni?

5. Éjszaka is használhatom?

Köszi :)

2013. júl. 24. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ameddig tudod addig told be , és minél előbb használd mert sokkal jobb mint a betét. én 4év után mertem használni de utána szidtam az égieket..mennyit szenvedtem a betéttel.

kb a fél ujjad legyen bent meg a tampon

lehet úszni igen:) azért is jó:)

hát először lazulj el teljesen:) én úgy szoktam hogy a pasimra gondolok :D

2-4 óránként cserélem attól függ suliba vagy melóban vagyok hogy van lehetőségem de az első napokon minél gyakrabban cseréld mikor még nagy a vérzés mennyisége

éjszaka én sosem szoktam mert elvileg nem ajánlatos vagy 8 órát bent hagyni olyankor betétet használok, ha máshol vagyok és kellemetlennek érzem akkor ott tampont használok és éjjelre ébresztőt állítok és cserélem havi 2 napot így ki lehet bírni ha fel kell ébredni e miatt.

2013. júl. 24. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Told be amennyire csak tudod. At kell tolnod egy kanyaron. Ha elenallast tapasztalsz valtoztass iranyt. Csak akkor van jo helyen, ha athaladsz ezen a kanyaron, es egyaltalan nem erzed a tampont. Mert ha erzed, akkor feljebb kell tolnod.

Lehet furdeni meg uszni vele, de gyakrabban kell cserelni. kb. 1-2 orankent.

Betolod az elejen ket ujjal, es mikor mar csak a vege van kint, akkor a mutato ujjaddal tolod feljebb (legalabbis en igy szoktam).

kb. 2-4 orankent. De 6,8 oranal tobbet semmikeppen nem tanacsos benthagyni.

Ejszaka nem nagyon, mert nem ajanlott 8 oranal tobbet bent tartani. Ejszaka inkabb hasznalj betetet.

Amugy itt van egy kis olvasnivalo:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 25. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elozo vagyok!:)

Meg kaptam par cikket, amit erdemes lenne elolvasni, sok erdekesseg van bennuk!:)

2013. júl. 25. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!