Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lilla csikos a mellem, szerint...

Lilla csikos a mellem, szerintetek aggodjak?

Figyelt kérdés
Igen olvastam én is hogy amikor megnött valakinek a melle akkor lett lila csikos, de nekem mar régebb nőt és most semmit nem nőtt, mégis most jelentek meg a lila csikok. Ötletek?

2013. júl. 23. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
De konkrétan látszik, hogy szétrepedt a bőr? vagy csak a színe lett más a bőrödnek? szétrepedhetett attól is, ha mondjuk melltartó nélkül voltá mpstanában, holott eddig viselted. vagy ha pl. sport közben nem elég jó az alátámasztása a melltartónak.
2013. júl. 23. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez csak stria. Vagy mégis csak nőtt a melled, vagy egy kicsit megnyúlt rajta a bőröd és ezért csíkos. :)
2013. júl. 23. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem is stria.

lehet kenőcsöt kapni ami halványítja, ha nagyon zavar

2013. júl. 23. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat.

Amugy mostanaban tényleg egyre ritkábban hordok meltartót, föleg mert elkezdtem intenziven tornázni és ezért könnyebb és kényelmesebb melltartót hordok, ami tényleg nem tartja úgy mint a másik.

2013. júl. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!