Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mar vagy 2 hete kesik a...

Mar vagy 2 hete kesik a menszeszem, miert?

Figyelt kérdés

nagyon aggodok hogy valami bajom lett, de nem tudom hogy hogy :s anyanak meg nem szoltam...

16 eves vagyok.

(nem kell 'viccesen' hozzaszolni h terhes vagyok.)

2013. júl. 23. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármitől lehet. Stressz, nagy meleg, fogyás-hízás. Most épp ilyenek a hormonjaid. Az is lehet, hogy átestél egy betegségen, amit észre sem vettél, de beleszólt a ciklusodba (nem feltétlen nőgyógyászati jellegű betegség).

Miúta menstruálsz? Az első két évben a rendszertelen is normális. De egy-egy ilyen alkalom mindenképp belefér. Akár ki is maradhat. Ha két hónapnál tovább késne, akkor keress fel egy nőgyógyászt. Egyedül is mehetsz. De azért szólj anyukádnak, hátha tud egy kedves orvost ajánlani. :)

Csak nyugi, ha rástresszelsz, még többet fog késni!

2013. júl. 23. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz? Ha nincs még 2 éve, akkor még nem gond.
2013. júl. 23. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
kb ebben a honapban lett meg a harmadik ev.. :/
2013. júl. 23. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Még van kb 1 éved és ha esteleg addigra sem állna be, akkor orvost kellene felkeresned.
2013. júl. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!