Első nőgyógyászati vizsgálat?
Ha nem hagytad, akkor minek mentél el?:D
Nyilván kellemetlen, szerintem senki se szeet egy vaidegennek beterpeszteni....De hát istenem. 2 perc az egész, még csak nem is fáj. Szerintem egy fogászati vizsgálat ezerszer rosszabb.
Sajnos ez valóban nem kellemes.
Mindenképpen női orvost keress első alkalomra, azért az sokkal elviselhetőbb.
Szerintem nem az a fontos, hogy nő-e vagy férfi az illető, hanem hogy a vizsgálat előtt az a pár perc beszélgetés alatt szimpatikussá váljon az illető. Ha már alapból siet, vagy nem elég kedves, akkor nyilván nem szívesen ülsz be a székbe.
Én első alkalommal is (és azóta is mindig) férfi dokihoz mentem, aki szerencsére rögtön szimpatikus volt. Nyilván nem mint férfi, hanem mint ember.
Persze zavarban voltam, hogy jaj nézi, látja, "turkál". :D De ez ilyen. Amikor már elkezdte a félelem is elszállt.
Szerintem legközelebb csak hagyd hogy csinálja, amit csinálnia kell. Ne görcsölj rá, ne agyalj előtte ezen. Miután kijössz a rendelőből (ha nem "hentes" az orvosod) egyáltalán nem lesz kellemetlen élmény.
20/L :)
Mindenképpen nőhöz menj először, hiszen ő "kollega" is, aki nyilván szintén megy nőgyógyászhoz és akkor személyesen érzi át a kiszolgáltatottságot.
Muszáj túlesned a vizsgálaton, ezt nem lehet elkerülni semmiképpen sem, legkésőbb a szülésnél, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!