Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen egy nőgyógyászati...

Milyen egy nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Nagyon félek az orvosoktól, nőgyógyásznál még sosem voltam és nagyon szégyenlős vagyok. Elképzelni se tudom milyen lehet és félek! :S Az orvos megtudja mondani hogy szűz vagy-e, és mondja esetleg neked, vagy bármelyik hozzá tartozóval beszél erről?

2013. júl. 14. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 14. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Amit ide belinkeltek az valóban igaz,de ezért is jobb ha hosszú polóba mész,ami takar valamennyire,vagy szoknyába,mert van olyan rendelő ahol előbb kell levetkőzni és úgy az orvos elő állni,ami elég ciki,bár ez ritkább és ha ilyen lenne akkor azért jobb ha mégse pucér popóval mész a doki elé,de általában simán bemegy az ember a dokihoz,az kérdezget,majd megkéri az embert hogy fáradjon át a vizsgálóágyhoz,jobb,normálisabb helyeken ez elkülönített helyen van,tehát vagy függönnyel,vagy fallal elzárt vizsgálórész ez és itt kell csak levetkőzni.

Mell vizsgálat sok helyen nincs is és ha van is megvárják hogy alul felöltözz és úgy nézik csak meg a melleket,de sok helyen csak kérésre nézik meg.Szerintem néz utána egy jó dokinak és annak hogy mit lehet róla hallani,milyen a rendelője,van e külön vizsgálószoba,magánorvosoknál sokszor csak doki van,ami jobb is,mert vizsgálatkor csak ő van jelen,más nem lát.Igen megtudja mondani szűz vagy vagy sem.De jobb ha elmondod neki ha még szűz vagy,vagy ha nem vagy benne bíztos ilyen is van,hogy félig bepróbálkoztak a sexel,de kicsit szűk volt így abba hagyták és nem tudják mi a helyzet,a dokinak ez sem új dolog.És hamost mész előszőr orvoshoz azt is mond el neki,megértőbb és óvatosabb lesz.

Nem ha nem egyedül mész,akkor is aki elkísér várjon meg a rendelőn kívül,a szobába ne menjen be veled,ezt előre beszéld is meg vele,úgy sem tudna segíteni,csak még kellemetlenebb lenne a helyzet,ha eleve szégyenlős vagy.

2013. júl. 14. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keressetek női orvost első alkalommal, vannak már elegen és azért talán nem annyira "ciki", mint ffi orvos elött.
2013. júl. 15. 08:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt megtudja mondani mikor szakadt át a szűzhártya?
2013. júl. 16. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. júl. 16. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 16. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
De a nőgyógyász azt látja hogy a szűzhártya érintetlen vagy sem,valakinek olyan erős a szűzhártyája hogy hiába feküdt már le egyszer még a második alkalomnál is vérzik kicsit,de ha szűz vagy akkor erről szóljál és a szűrhártya eleve eltérő erősségű,tehát aktív sportnál,ahol megerőlteted magad ott is átszakadhat.Attól hogy részben át van szakadva vagy sérült még lehet valaki szűz.
2013. júl. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!