Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek van valami ötlete,...

Valakinek van valami ötlete, hogy ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Elöljáróban annyit, hogy mindig rendszeres, normál a ciklusom, nem szokott barnázásom, közti vérzésem, pecsételő vérzésem lenni... Múlt hónapban június 7-én jött meg. Amint elmúlt, rá úgy két napra elkezdtem barnázgatni. Néha erősebb volt, néha nem volt semmi, de legtöbbször csak kevés. Egész végig (pár nap kimaradással), míg most július 5-én megjött. Nagyon nagyon erősen, nagyon darabosan. Kicsit ijesztő is volt amúgy, de gondoltam, hátha ezután már legalább elmúlik ez a barnázgatás. Menszesz után pár napig nem is volt semmi, de azóta megint van, csak most sokkal több, erősebb, ma pedig nem barna, hanem piros volt. De most is úgy, hogy néha fél napig semmi sincs... Semmi viszkető érzés vagy ilyesmi, bár néha belenyilallgat a hüvelyembe, meg az alhasamba.

Sajnos még egy hétig nincs lehetőségem orvoshoz menni, szóval kíváncsi vagyok a véleményekre.

2013. júl. 20. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből nem lehet megmondani, hogy mi bajod van. Lehet pl. myoma, polyp, hormonális zavar. Meg ezen kívül gondolom még számtalan dolog. Ne idegesítsd magad előre, mert ha az embernek vmi baja van, neten úgy is a legdurvább dolgot találja meg először.
2013. júl. 21. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy ciszta. Még talán az a leggyakoribb az eszembe jutó okok közül.
2013. júl. 21. 10:41
 3/10 Ronee44 válasza:
Lehet méhszájsebed van. Én múlt héten voltam orvosnál barnázás miatt, de nekem folyamatosan vol 1 hétig, a doki azt mondta, hogy semmi elváltozást nem lát.., se ciszta se méhszájseb. Aznap nekem mondjuk elis múlt. Hány éves vagy?
2013. júl. 21. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ.

Lehet, tényleg jobb, ha nem stresszelem előre magam. Egyszer volt cisztám, de az azzal járt, hogy kimaradt a menszeszem, nem pedig még több vér jött belőlem... (szerencsére az amúgy magától elment.) De hát sose lehet tudni...

Egyébként 20 éves vagyok.

2013. júl. 22. 00:48
 5/10 Ronee44 válasza:
Végül elmentél orvoshoz? Vagy elmúlt?
2013. júl. 26. 10:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn tudok majd menni, de nagyon úgy néz ki, hogy felfázás miatt volt... Bár nem tudom, mennyire függ össze, de most 3 napja felfázásos tüneteim vannak, tehát ez biztos baj volt... Majd a doki megmondja, hogy van-e más is a háttérben. Köszönöm az érdeklődést, majd írok azért, hogy mit mondott.
2013. júl. 27. 09:52
 7/10 Ronee44 válasza:
Írd majd meg mit mondott az orvos:)
2013. júl. 30. 09:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Hehe, vicces sztori, mire eljutottam a dokihoz, addigra megjött, úgyhogy még nem tudott megvizsgálni... Mindenesetre szerinte a két dolog nem függ össze. Valószínűleg egyrészt fel vagyok fázva, másrészt valami hormonális zavar van. Ha beigazolódik, akkor először ugye antibiotikumot kell szednem a felfázásra, majd el kell kezdenem fogamzásgátlót szedni hormonális szabályozás céljából. Majd ha végre meg tud vizsgálni, akkor megint írok.
2013. júl. 31. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A fogamzásagátló nem szabályoz smemit. Az leállítja a ciklust. Tüneti kezelés, a probléma szőnyeg alá söprése, smemi több.
2013. júl. 31. 13:28
 10/10 Ronee44 válasza:
Nekem is fogamzásgátlót javasolt, amikor elmentem hozzá a barnázásommal. El is küldött vérvételre.., amivel majd vissza kell mennem.
2013. aug. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!