Valakinek van valami ötlete, hogy ez mi lehet?
Elöljáróban annyit, hogy mindig rendszeres, normál a ciklusom, nem szokott barnázásom, közti vérzésem, pecsételő vérzésem lenni... Múlt hónapban június 7-én jött meg. Amint elmúlt, rá úgy két napra elkezdtem barnázgatni. Néha erősebb volt, néha nem volt semmi, de legtöbbször csak kevés. Egész végig (pár nap kimaradással), míg most július 5-én megjött. Nagyon nagyon erősen, nagyon darabosan. Kicsit ijesztő is volt amúgy, de gondoltam, hátha ezután már legalább elmúlik ez a barnázgatás. Menszesz után pár napig nem is volt semmi, de azóta megint van, csak most sokkal több, erősebb, ma pedig nem barna, hanem piros volt. De most is úgy, hogy néha fél napig semmi sincs... Semmi viszkető érzés vagy ilyesmi, bár néha belenyilallgat a hüvelyembe, meg az alhasamba.
Sajnos még egy hétig nincs lehetőségem orvoshoz menni, szóval kíváncsi vagyok a véleményekre.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Lehet, tényleg jobb, ha nem stresszelem előre magam. Egyszer volt cisztám, de az azzal járt, hogy kimaradt a menszeszem, nem pedig még több vér jött belőlem... (szerencsére az amúgy magától elment.) De hát sose lehet tudni...
Egyébként 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!