Be van dugulva a jobb fülem, mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni
Persze nem a füledbe, az orrodba kell cseppenteni!
Ha az uszitól van, akkor dokihoz kell menni, és méghozzá mielőbb.
Fülmosás bizonyos esetekben segít. Viszont sajnos nem mindig. Amikor repültem és bedugult, akkor mondták, hogy a nyomás miatt van és nem fogja a fülmosás rendbetenni. Azt javasolták, hogy fogjam be az orrom és fújjam ki a levegőt erősen. Az egyik fülemnél segített a másiknál nem.
Amikor náthás voltam akkor nekem az segített, amikor fújtam az orrom. Egy hét volt mirre rendbe jött, de utána semmi bajom nem volt.
Úszástól is dugult már be a fülem, mindig viszek magammal nyaraláskor Remo-Wax nevű cseppeket, estére néhány csepp és reggelre kidugul. Abban ráadásul van kis pumpa is, amivel kitudod öblíteni a füledet.
Ha gennyes, vérzik vagy fáj a füled, akkor egyből orvos! Hidd el csak rosszabb lesz ha nem mész el időben. Ha gyorsan cselekszel, akkor lehet, hogy elég lesz sima antibiotikumot szedni a gyulladt fülre, később viszont sérülhet a hallásod és nagyobb az esély, hogy felszúrják.
Uszástól, náthától van. Fül kimosásnak semmi köze ehhez!
Próbáld befogni az orrod és fujogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!