Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Büdös a nemiszervem. Mitől?

Büdös a nemiszervem. Mitől?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy büdös vagyok odalent. Pedig rendesen megmosakszom, a lenti helyre nagy figyelmet fordítok, és mégis. Egyszerűen nem bírom elviselni. Már nagyon régóta, kb. évek óta... Nem merek szólni a szüleimnek, nem merek elmenni nőgyógyászhoz sem. Néha szokott viszketni is, ráadásként a szeméremajkaim nagyobbak a kelleténél, ennek van köze hozzá?

Nem sokáig bírom így. Fürdés után is majd elájulok. Nem bírom!

2009. okt. 19. 20:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!

Jövőhéten megyek el, mert akkor lesz szünetem, addig sajnos suli. Azt hallottam, hogy az SZTK-ban a nőgyógyász eléggé bun-kó tud lenni, így menjek a kórházba. De ott is ingyenes? Jézusom, már most rettegek, hogy mi lehet a bajom.

2009. okt. 20. 15:38
 22/25 anonim ***** válasza:
38%

Megilyesztettek a szovődményekkel ugye?

Nyugi, nincs semmi bajod! Ez a dolog ugyanolyan gyakorisággal előfordul fériaknál is, mint nőknél. Arról van szó, hogy van egy fertőzésed ami kellemetlen illatal jár. Teljesen természetes! Nincs olyan nő aki előbb vagy utóbb ne esne át ilyen tipusu dolgon. Az a problémád ,hogy szégyenled, és nem tudod hogy működik egy nőgyógyászati vizsgálat.

Úgy működik mint egy egyszerű jelenés egy gyerekorvosnál. Behívnak a folyosórol. Megkérdezi az orvos, valószínűleg unott fejjel hogy "Mi a panasza?" Elmondod neki hogy, a nemi szerved kellemetlen szagot áraszt, viszket stb.. csak szépen nyugodtan. Azt fogja mondani, hogy "értem, vetkőzzön le és megvizsgáljuk a problémát" mondja hogy hova menj öltözni. Utána felfektet egy ágyra, kicsit matat közben magukban szoktak beszélni az orvosok aranyosan, hogy"ahann, ahhann már értem" :), utána felöltözhetsz. Elmondja hogy mi is ez és ad egy pár receptet ez kb 10 őercig tart és mehetsz is. Ennyi az egész! Nem kell tőle félni, előbb utóbb ígyis úgyis el kell menned mivel nő vagy.

A szüleid valószínűleg tudnak róla, mivel ha anyira erős az illat amenyire bemutatod, akkor mosásnál ez érződik. Jobb ha elmondod nekik mert előbb utóbb meg fogják kérdezni.

Bátorság!

2009. okt. 20. 21:02
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

hány napja nem fürödtél???

remélem nem halgattál arra a mondatra, hogy NE FÜRGYÉ LE!!!

2009. okt. 21. 11:31
 24/25 anonim válasza:
szia! mi lett veled végül is?
2010. aug. 10. 15:12
 25/25 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a poblémàm van, élek szexuális életet(tartós kapcsolatom van),eddig èn sem mertem vele.elmenni nőgyógyászhoz mert kellemetlenül érzem magam pedig egyszer màr voltam általános kivizsgáláson, de ezeket elolvasva mostmár elmegyek! :)
2013. dec. 13. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!